Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Zaak 'Kramer versus beroepscommissie' dient over zes dagen

Laatste update:

Kramer mist door de schorsing de wedstrijden tegen sc Heerenveen, AZ en Ajax (beker). Feyenoord kan nog in beroep gaan tegen de schorsing, maar dan loopt Kramer het risico dat hij ook het competitieduel met Ajax aan zich voorbij moet laten gaan.

Feyenoord betwistte het feit dat Kramer geslagen heeft en voerde aan dat scheidsrechter Danny Makkelie floot voor duwen. Volgens de club uit Rotterdam was de situatie daarmee beoordeeld door de scheidsrechter, maar daar ging de tuchtcommissie dus niet in mee.

Update 9 oktober 11.02 uur - Feyenoord niet akkoord met strafmaat Kramer
Feyenoord gaat opnieuw in beroep tegen de straf die Michiel Kramer opgelegd heeft gekregen door de tuchtcommissie van de KNVB. De spits hoorde een schorsing van vier duels tegen zich eisen, waarvan één voorwaardelijk. De Rotterdammers gaan daar niet mee akkoord en stappen naar de Commissie van Beroep van de KNVB. Een datum waarop de zaak wordt afgehandeld, is nog niet bekend.

Update 12 oktober 12.24 uur - 'Feyenoord kan in afwachting van reactie over Kramer beschikken'
Het heeft er alle schijn van dat Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst zondag tijdens het uitduel met sc Heerenveen kan beschikken over Michiel Kramer. Volgens RTV Rijnmond is de kans groot dat pas volgende week een beslissing wordt genomen over het hoger beroep dat Feyenoord en Kramer tegen diens schorsing van vier duels (waarvan één voorwaardelijk) hebben aangetekend. Dit zou betekenen dat de centrumaanvaller komend weekend 'gewoon' inzetbaar is.

Update 12 oktober 17.03 uur - Kramer mag meedoen bij Feyenoord in afwachting van beroep
Feyenoord tekende hoger beroep aan tegen de schorsing van Michiel Kramer voor vier wedstrijden (waarvan één voorwaardelijk), maar het Algemeen Dagbad bevestigt nu dat het beroep pas na komend weekend zal dienen. Dat betekent dat Kramer zondag mee kan doen in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. Feyenoord en Kramer zullen geduld moeten houden in de zaak: club en speler hopen op vrijspraak.

Update 13 oktober 15.54 uur - Zaak 'Kramer versus beroepscommissie' dient over zes dagen
Michiel Kramer en Feyenoord horen volgende week maandag, 19 oktober, hoe het hoger beroep heeft uitgepakt. De aanklager betaald voetbal vroeg vier wedstrijden schorsing (waarvan een voorwaardelijk) voor Kramer omdat hij Ted van de Pavert geslagen zou hebben tijdens de wedstrijd De Graafschap-Feyenoord. Kramer en Feyenoord gingen niet akkoord en lieten de zaak voor de tuchtcommissie komen. Die handhaafde de straf, waarna Feyenoord besloot in hoger beroep te gaan. Vogende week maandag dient het hoger beroep voor de beroepscommissie en wordt duidelijk wat er met de schorsing van Kramer gebeurt.

Is de schorsing voor Michiel Kramer terecht?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties