Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Zaakwaarnemer bevestigt vertrek 'goede speler' naar Inter

Laatste update:

Mazzarri gaf Rolando zeven wedstrijden in de Italiaanse competitie en was tevreden over de inbreng van de mandekker. Nu hij zelf vertrokken is naar het Giuseppe Meazza, wil hij weer herenigd worden met Rolando. Die heeft nog een contract voor een jaar bij FC Porto, maar kan daar niet meer op speeltijd rekenen. Bijzonder, aangezien hij vier jaar lang een vaste waarde was bij de Portugezen.

Nadat trainer Vítor Pereira het roer in januari dit jaar overnam, liet hij meerdere spelers vertrekken. Onder hen ook Rolando, die toch een belangrijke speler was tijdens de verovering van drie landstitels, drie Portugese bekers en de Europa League. Ondanks zijn gevulde prijzenkast is de verdediger niet meer nodig in zijn vaderland. Inter onthult hem vrijdag waarschijnlijk als tijdelijke aanwinst.

Update 8 augustus 17.02 uur - Zaakwaarnemer bevestigt vertrek 'goede speler' naar Inter
Peppino Tirri, zaakwaarnemer van FC Porto-verdediger Rolando, bevestigt dat zijn cliënt op weg is naar Internazionale. Daar wordt hij herenigd met trainer Walter Mazzarri, met wie hij vorig seizoen al samenwerkte toen FC Porto hem uitleende aan Napoli. "Het gaat om een huurdeal en ik denk dat de optie tot koop wordt vastgesteld op vier à vijf miljoen euro", geeft Tirri donderdag aan. "Rolando is een goede speler, als je ziet wat er beschikbaar is op de transfermarkt deze periode."

"Naar wie de credits gaan voor deze transactie? Naar Marco Branca, de directeur van Internazionale. Hij is verantwoordelijk voor deze deal", geeft Tirri aan. "Zijn uitstekende band met FC Porto-voorzitter Pinto da Costa gaf uiteindelijk de doorslag, dat maakte het verschil." Rolando won drie landstitels, drie Portugese bekers en de Europa League in zijn jaren in Portugal.

FC Porto stelt geen prijs meer op Rolando

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties