Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Zaakwaarnemer Haller ontkent: 'Zoeken een club die Europees speelt'

Laatste update:

Mané is weliswaar geen echte spits zoals Haller, maar toch wordt beweerd dat Koeman de aanvaller van Utrecht graag zou willen hebben. Haller speelt nu een jaar in de Domstad en was in 33 competitiewedstrijden in de Eredivisie al goed voor 22 doelpunten. Utrecht is bereid om hem te verkopen, maar wel pas als er minstens tien miljoen euro op tafel komt.

Overigens wil Koeman Mané zeker niet kwijt, maar Manchester United, Chelsea en Bayern München zouden achter de Senegalees aanzitten. Een transfer valt daarom niet uit te sluiten. Mané kreeg het afgelopen weekend nog aan de stok met Koeman, toen hij te laat kwam voor een teambespreking. De aanvaller moest daarom op de bank plaatsnemen tegen Norwich.

Update 6 januari 19.45 uur - 'Twee Premier League-clubs sluiten aan in rij voor Haller'
De clubs staan in de rij voor Sébastien Haller. De aanvaller werd al gelinkt aan Norwich City, Sunderland, Southampton, Real Sociedad, CSKA Moskou en Galatasaray en nu hebben ook Aston Villa en Bournemouth volgens de Daily Mirror belangstelling voor de 21-jarige Fransman. Haller heeft bij FC Utrecht nog een contract tot de zomer van 2019.

Update 14 januari 23.18 uur -'Haller arriveert op korte termijn bij Engelse degradatiekandidaat'
Het ziet ernaar uit date Sébastien Haller op korte termijn de deur bij FC Utrecht achter zich dichttrekt. De Franse spits staat volgens de Daily Mirror op het punt een overgang naar Norwich City af te ronden. Mogelijk zet hij daar vrijdag al zijn handtekening onder een meerjarig contract. Ook Ben Godfrey, een zeventienjarige verdediger van York City, verbindt zijn toekomst volgens de boulevardkrant binnenkort aan the Canaries.

Update 15 januari 12.05 uur - Zaakwaarnemer Haller ontkent: 'Zoeken een club die Europees speelt'
Volgens Engelse media staat FC Utrecht-spits Sébastien Haller op het punt om een transfer naar Norwich City af te ronden, maar dat is volgens zaakwaarnemer Loïc Gustan toch wat voorbarig. "We hebben inderdaad het trainingscomplex van Norwich City bezocht, maar Sébastien gaat vermoedelijk niet naar Norwich. We zoeken naar een club die Europees voetbal speelt. Als we een aanbieding krijgen van een club die Europees speelt, is een transfer in januari mogelijk", laat Gustan optekenen in de Franse media.

Sébastien Haller is goed genoeg voor Southampton

Meer nieuws

The Times weet welke rol Slot precies gaat krijgen binnen organisatie Liverpool
6
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
1
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
3
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
28
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties