Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Zaakwaarnemer Huntelaar: 'Heb daar niets over gehoord'

Laatste update:

De Duitse krant pakt vrijdag uit met een groot artikel over de plannen van Schalke en claimt dat Huntelaar transfervrij mag vertrekken. De aanvaller is veruit de duurste speler uit de selectie van die Knappen en moet met zijn vertrek ruimte maken voor de komst van nieuwe spelers. Mocht dit nieuws kloppen, dan staat de deur voor Ajax wagenwijd open.

In Amsterdam houdt men rekening met een vertrek van Arek Milik en de 32-jarige Huntelaar, die tussen januari 2006 en 2009 al voor Ajax uitkwam, is de topkandidaat om de Poolse EK-ganger te komen vervangen. Mocht Huntelaar daarvoor open staan, dan zal hij wel flink wat salaris moeten inleveren. De international schijnt in Gelsenkirchen vijf miljoen euro per jaar te krijgen.

Huntelaar heeft er nu zes seizoenen bij Schalke op zitten en was in 159 competitiewedstrijden goed voor 80 doelpunten. Die Knappen hebben met Christian Heidel en Markus Weinzierl een nieuwe technisch directeur én een nieuwe hoofdtrainer en zij zouden voor komend seizoen niet meer op Huntelaar rekenen.

Update 13.30 uur - Zaakwaarnemer Huntelaar: 'Heb daar niets over gehoord'
Klaas-Jan Huntelaar heeft bij Schalke 04 een contract tot medio 2017, maar volgens BILD mag de spits transfervrij vertrekken. De deur naar Ajax zou dus wagenwijd openstaan voor de aanvaller. Zaakwaarnemer Arnold Oosterveer weet echter van niets. "Ik heb daar niets over gehoord van de club", zegt Oosterveer tegen De Telegraaf over de transfervrije status van Huntelaar.

Zie jij Klaas-Jan Huntelaar in de zomer terugkeren naar Ajax?

Meer nieuws

Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
5
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
0
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
65
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
12
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
26
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties