Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Zaakwaarnemer Mourinho ontkent contact met Man United

Laatste update:

Mourinho werd afgelopen donderdag ontslagen bij Chelsea, maar in een statement maakte zijn management al snel duidelijk dat de coach niet van plan is om een rustperiode in te lassen. Mourinho wil snel weer aan het werk en misschien krijgt hij die kans wel bij United, dat na het afscheid van Sir Alex Ferguson ook al eens aan the Special One dacht. De Engelse recordkampioen ging echter in zee met David Moyes en dat was een ongelukkige keuze.

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

Volgens verschillende media is Mourinho nu weer in beeld bij United, dat nu al zes wedstrijden op rij niet meer heeft gewonnen en zeer teleurstellend voetbal laat zien. Het Portugese medium Diario Noticias claimt zelfs dat er al contact is geweest tussen Jorge Mendes (de zaakwaarnemer van Mourinho) en United, om het te hebben over een mogelijke samenwerking. Van Gaal lijkt nu dus echt te moeten vrezen voor het einde van zijn avontuur in de Premier League.

Op tweede Kerstdag speelt United uit tegen Stoke City, terwijl twee dagen later (op 28 december) de thuiswedstrijd tegen Chelsea op het programma staat. Bij the Blues is Guus Hiddink aangesteld als interim-manager en het is dus mogelijk dat hij zijn landgenoot het laatste zetje naar de uitgang geeft én Mourinho, zijn voorganger op Stamford Bridge, weer aan een baan helpt.

Update 22 december 23.38 uur - Zaakwaarnemer Mourinho ontkent contact met Man United
José Mourinho geldt als een belangrijke kandidaat om Louis van Gaal op te volgen bij Manchester United en er zou zelfs al gesproken zijn met de zaakwaarnemer van de Portugees. Jorge Mendes ontkent dat echter: "Er speelt niets", zei hij bij Globoesporte. "We weten niet wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar er is absoluut geen akkoord. Er is ook geen officiële aanbieding, dat is gewoon niet waar."

Denk je dat José Mourinho een betere coach voor Manchester United zou zijn dan Louis van Gaal?

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
30
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
14
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
9
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties