Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Zaakwaarnemer ontkent diagnose Eboué: 'Turkse media zitten verkeerd'

Laatste update:

De meest voorkomende klachten bij een hiv-virus zijn huiduitslag, koorts, keelpijn en zware hoofdpijn en de infectie kan in het donkerste scenario leiden tot de diagnose aids, wanneer het virus de afweer ernstig heeft aangetast. Door behandelmethoden met hiv-remmers kan er tegenwoordig echter snel worden opgetreden waardoor Eboué zich geen grote zorgen lijkt te hoeven maken.

De 34-jarige Eboué speelde voor onder meer Arsenal, Galatasaray en Sunderland en ging onlangs aan de slag bij Turk Ocagi Limasol in de hoogste afdeling van Cyprus. De 78-voudig international van Ivoorkust tekende daar een contract voor één seizoen.

Update 2 oktober 16.40 uur - Zaakwaarnemer ontkent diagnose Eboué: 'Turkse media zitten verkeerd'
Zaakwaarnemer Tekin Birinci ontkent dat Emmanuel Eboué al kan worden bestempeld als HIV-patiënt: "Eboué tekende bij de club en onderging een medische keuring. Ze vonden abnormale bloedwaarden, dus besloten ze hem naar Engeland te sturen voor extra onderzoek. Het is verkeerd om te zeggen dat hij HIV heeft. Turkse media zitten verkeerd. Ook al is het waar, dan nog moet het niet zo gepubliceerd worden", aldus Birinci in gesprek met Goal.

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
5
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
25
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties