Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Zaakwaarnemer Pato onderhandelt over transfer naar Chelsea'

Laatste update:

Braziliaanse media claimen dat Tianjin Songjiang toestemming heeft gekregen om met Pato te onderhandelen over een contract. Tianjin wordt gecoacht door Wanderlei Luxemburgo en speelt in de tweede divisie, maar is ambitieus en wil zo snel mogelijk hogerop. De 26-jarige Pato zou er dik 6,7 miljoen euro per jaar kunnen verdienen.

De selectie van Tianjin arriveerde zondag in Brazilië voor een trainingskamp en er lijkt dan ook snel contact te kunnen worden gelegd met Pato. De voormalig aanvaller van AC Milan keerde in 2013 terug naar zijn vaderland en speelde een jaar voor Corinthians, voordat hij zich voor twee seizoenen liet verhuren aan São Paulo.

Update 8 januari 09.08 uur - Pato verwijst 'ongelooflijke aanbieding' uit China naar prullenbak
Corinthians wilde Alexandre Pato best verkopen aan Tianjin Songjiang, maar de aanvaller vertrekt niet naar China. Volgens Corinthians-voorzitter Roberto de Andrade heeft Pato een 'ongelooflijke aanbieding' afgewezen; naar verluidt kon de goaltjesdief voor drie seizoenen tekenen bij Tianjin, tegen een jaarsalaris van liefst 13,5 miljoen euro. "Zo'n aanbieding had ik nog nooit gezien", zei Andrade. "Zelfs wanneer ze een bedrijf zouden willen kopen in Brazilië zouden ze nog niet zo veel geld hoeven bieden. Maar Alexandre ziet zichzelf niet in China voetballen en de beslissing voor hem om naar een bepaalde club te gaan ligt niet bij ons." Pato wil graag terugkeren op de Europese velden.

Update 14 januari 15.52 uur - 'Zaakwaarnemer Pato onderhandelt over transfer naar Chelsea'
Alexandre Pato wil naar Engeland en krijgt misschien zijn zin. ESPN Brazil meldt dat de 26-jarige aanvaller in de belangstelling staat van zowel Liverpool als Chelsea en dat hij de voorkeur geeft aan laatstgenoemde club. Zijn zaakwaarnemer Gilmar Veloz zou momenteel in Londen aan het onderhandelen zijn en zijn cliënt zou 50.000 euro per week kunnen verdienen op Stamford Bridge.

Meer nieuws

Treffer Vertessen niets waard door heldenrol ex-Vitesse-ster Maximilian Wittek
0
John van 't Schip grapt na driepunter tegen Volendam: 'Het Kroes-effect!'
1
'Manchester United komt in zoektocht naar doelpunten uit bij FC Barcelona'
3
Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
3
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
1
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties