Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Zaakwaarnemer Sana bevestigt overeenkomst met Ajax

Laatste update:

De zaakwaarnemer van de Zweed, Anders Karlsson, zou zijn hoge eisen hebben laten vallen. De belangenbehartiger eiste een bedrag van een paar ton, maar Ajax liet weten daar niet aan te zullen meewerken. Sana moest daardoor even vrezen voor het mislukken van een transfer, maar onder de dreiging dat Ajax op zoek zou gaan naar een andere buitenspeler, koos Karlsson eieren voor zijn geld.

De 23-jarige Sana zal deze vrijdag of anders uiterlijk zaterdag medisch gekeurd worden bij Ajax en als deze tests geen problemen aan het licht brengen, dan zal hij zijn handtekening zetten onder een driejarig contract. Vervolgens zal beslist worden of de rechtsbuiten het vliegtuig naar Engeland pakt, aangezien Ajax daar op trainingskamp is, of dat Sana een paar dagen in Amsterdam zal trainen.

Naast een nieuwe rechtsbuiten is Ajax ook nog op zoek naar een nieuwe centrale verdediger. Marc Muniesa van Barcelona was in beeld, maar hij scheurde dinsdag zijn kruisband en is dus geen optie meer. Op Internet deden de geruchten de ronde dat Ajax zich daarom weer bij AZ zou hebben gemeld voor Niklas Moisander, maar AZ's algemeen directeur Toon Gerbrands ontkent dat.

Update 27 juli 12:52 uur - Zaakwaarnemer Sana bevestigt overeenkomst met Ajax
Het lijkt nog maar een kwestie van tijd te zijn voordat Tobias Sana door Ajax gepresenteerd zal worden als nieuwe rechtsbuiten. Anders Karlsson, de zaakwaarnemer van de Zweed, bevestigt dat er een akkoord is bereikt met Ajax over een driejarig contract: "Dat klopt. Nu moet Tobias alleen nog medisch gekeurd worden en daarna kunnen we de deal afronden", zegt Karslsson tegen Fotballskanalen. Volgens het Zweedse medium betaalt Ajax 350.000 euro voor de vleugelaanvaller.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
0
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
10
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
18
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties