Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Zaakwaarnemer Sterling ontkent gewaagde uitspraken

Laatste update:

In gesprek met de Evening Standard legt Aidy Ward uit hoe de zaken er wat hem betreft voor staan. "Ik geef niets om de PR van de club en de situatie van de club. Het interesseert me niets. Raheem gaat sowieso niet bijtekenen. Ook niet als Liverpool hem 700.000, 800.000 of 900.000 pond per week biedt aan salaris. Hij tekent gewoon niet. Het is mijn taak ervoor te zorgen dat mijn cliënten het best terechtkomen."

"Als mensen dan zeggen dat ik waardeloos ben in wat ik doe, of zeggen dat Raheem slecht wordt bijgestaan, dan interesseert me dat niets", zegt Ward donderdag. De laatste weken en maanden hebben talloze kopstukken in Engeland zich uitgesproken over de situatie van Sterling. Die heeft nog een contract tot de zomer van 2017 en verlengt niet, waarna hij werd uitgemaakt voor geldwolf. Sommige iconen nemen het hem niet kwalijk, omdat Liverpool de laatste jaren zeer weinig prijzen won en Sterling misschien wel om sportieve redenen weggaat.

Ward benadrukt dat nu dus ook. Aan de mening van Jamie Carragher heeft hij geen boodschap, zegt de zaakwaarnemer. De oud-speler van Liverpool zei maandag dat Sterling 'een Londense jongen is' en misschien terug wil naar die stad. "Carragher is een sukkel en dat weet iedereen. Alle kritiek van de analytici of van de oud-spelers doet er niet toe. Het is totaal niet relevant. Ik maak me totaal geen zorgen over de situatie van Raheem. Zorgen maak je je, als je niet weet wat er gaat gebeuren. Maar alle Premier League-clubs zullen een poging doen om Sterling te halen."

Update 21 mei 13.59 uur - Zaakwaarnemer Sterling ontkent gewaagde uitspraken
Aidy Ward, de zaakwaarnemer van Raheem Sterling, spreekt tegen dat hij in een interview met de Evening Standard nogal boude uitspraken heeft gedaan over de mogelijkheid tot contractverlenging voor zijn cliënt. Ward zou hebben gezegd dat Sterling sowieso niet bijtekent, ook wanneer Liverpool hem 700.000, 800.000 of 900.000 pond per week zou aanbieden. De club maakte geen schijn van kans, werd Ward geciteerd. "Ik ontken deze uitspraken te hebben gedaan en span een zaak aan tegen de Evening Standard. Het verhaal is opgeblazen. We hebben later deze week een afspraak staan met Liverpool en daarna zullen we kijken, wat we kunnen doen aan deze zaak", stelt de 34-jarige zaakwaarnemer donderdag in een reactie bij Sky Sports.

Liverpool moet dit niet pikken

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
0
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
3
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties