Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Zaakwaarnemer Suárez: 'Er is eigenlijk niets aan de hand'

Laatste update:

"De wens om voor een absolute topclub te spelen en prijzen te winnen is er altijd", geeft de ex-speler van Ajax en FC Groningen aan over de vermeende interesse van Real Madrid. "Ik heb met mijn zaakwaarnemer gesproken en op dit moment is er niets concreet. Maar 'nee' zeggen tegen Real Madrid zal altijd moeilijk zijn, ook al heb ik een contract met Liverpool. In deze tijd van het jaar wordt er veel gespeculeerd. Je weet nooit wat er kan gebeuren als er concrete aanbiedingen verschijnen."

"Ik ben Liverpool dankbaar, ik ben gelukkig dankzij de fans", vervolgde Suárez. "Ik heb fouten gemaakt, ik ben een mens, maar er zijn onderwerpen besproken die niets met voetbal te maken hebben. Mijn familie heeft het zwaar gehad en er zijn grenzen overschreden. Ik ben moe. Mijn vrouw en mijn dochter hebben eronder geleden. Ik zie het niet zitten om weer onder de Engelse media te moeten lijden. Ik houd van Liverpool, maar als ik ergens anders kan spelen... Ik heb van jongs af aan hard moeten werken om mijn droom waar te maken. Maar ik zie het niet zitten om zo onjuist door de media behandeld te worden. Ze kijken alleen maar naar mijn gedrag."

"Liverpool wil ik dat blijf, daar zijn ze duidelijk in. Ik heb met trainer Brendan Rodgers gesproken en hij weet wat ik wil. Hij was vroeger zelf ook speler. Er zijn spelers die begrip hebben voor mijn situatie, dat zegt voldoende." Landgenoot Edinson Cavani van Napoli geniet ook interesse van Real Madrid. "Het is een grote eer dat een van ons eventueel bij Real Madrid terechtkomt. Maar het is nu wachten totdat er iets concreets komt." Dat Pere Guardiola, de broer van ex-Barcelona-coach Josep, eventueel met Real Madrid moet onderhandelen, ziet Suárez niet als een probleem. "Als een club een speler wil, kijkt men naar de speler. Niet naar de zaakwaarnemer."

Update 30 mei 10.15 uur - Zaakwaarnemer Suárez: 'Er is eigenlijk niets aan de hand'
Luis Suárez zou zijn zinnen hebben gezet op een overgang naar Spanje, maar volgens zaakwaarnemer Pere Guardiola is er eigenlijk niets aan de hand. De aanvaller blijft volgens zijn begeleider gewoon bij Liverpool. Iedere voetballer zou volgens de belangenbehartiger wel naar Barcelona of Real Madrid willen, en Suárez zou dat alleen uit frustratie gezegd hebben. "Hij heeft het goed bij Liverpool, ook al heeft hij het de afgelopen tijd zwaar gehad. Maar meer is er niet aan de hand", vertelt Guardiola aan The Independent.

Speelt Luis Suarez komend seizoen nog voor Liverpool?

Meer nieuws

Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
0
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
2
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
27
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
3
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties