Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Özbiliz laat zich pas na het seizoen opereren aan scheenbenen

Laatste update:

Vooral de manier waarop zijn basiselftal de wedstrijden benaderd is een aspect waar De Boer lovend over is. "Het lijkt er op dat we eindelijk door hebben hoe het moet", liet hij weten aan ANP. "Voor de winterstop hadden we veel balbezit, maar waren we niet dreigend. Nu komen onze middenvelders wel voor het doel", aldus De Boer, die daarmee bijvoorbeeld doelde op Theo Janssen.

De middenvelder werd veelal bekritiseerd in Amsterdamse dienst omdat hij te weinig zijn stempel op het spel van de club zou drukken. Een wereld van verschil met de afgelopen wedstrijden. "Een mooi voorbeeld was vandaag Theo Janssen. Die is de laatste weken erg goed bezig. Het belangrijkste is dat we nu zo verder gaan. Volgende week tegen Heerenveen moeten we dit ook weer kunnen opbrengen. Alleen dan houden we een kans op de titel."

Özbiliz
Een tegenvaller voor Ajax was het uitvallen van de zoveelste aanvaller. Aras Özbiliz moest na een half uur worden gewisseld wegens een scheenbeenblessure. "Die blessure komt telkens terug. Misschien moet hij maar een keer onder het mes", aldus De Boer tegenover de Telegraaf. De oefenmeester vreest dat hij zijn buitenspeler voorlopig niet meer kan gebruiken. Een operatie zou einde seizoen betekenen.

Update 2 april 15:24 uur - Özbiliz laat zich pas na het seizoen opereren aan scheenbenen
Er werd al gevreesd voor een operatie en het einde van het seizoen voor Aras Özbiliz, maar maandag deed de buitenaanvaller van Ajax gewoon mee met een lichte uitlooptraining. Hij deed mee tijdens een partijtje koppen, al gaf hij na afloop aan dat hij zich niet optimaal voelde. De Armeen laat zich niet tijdens het seizoen, maar pas na het voetbaljaar opereren aan beide scheenbenen. Dat maakt Ajax bekend via de officiële kanalen. "Een kleine operatie moet hem definitief van alle problemen afhelpen", zegt coach Frank de Boer. In het duel met Heracles Almelo (6-0) van zondag viel Özbiliz al na dertig minuten uit.

Eredivisie
Ajax
6 - 0
Heracles Almelo

Meer nieuws

Club Brugge verslaat Anderlecht en zet grote stap richting Belgische landstitel
0
John van 't Schip krijgt nieuwe functie binnen Ajax
14
Perez ergert zich dood aan 'modeverschijnsel': 'Waarom moeten zij erbij zijn?'
11
Galatasaray verliest van tien man Fenerbahçe: ontknoping volgt volgende week
74
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Denzel Dumfries bezorgt Lazio Champions League-domper met late gelijkmaker
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties