Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Ze komen met erg vage bronnen, Mahi wordt wel gepruimd'

Laatste update:

Dit incident zou voor de Groningen-spelers de spreekwoordelijke druppel zijn. Daarvoor speelde er ook al het een en ander rond Mahi, aldus RTV Noord. De omroep stelt dat de houding van Mahi dit seizoen anders is dan daarvoor. "In wedstrijden is meer dan eens te zien dat hij voor zichzelf speelt en het teambelang laat ondersneeuwen", zo klink het. Dit tot grote ergernis van zijn ploeggenoten, zo geeft een deel aan bij RTV Noord.

Het voorval waarom de aanvaller uiteindelijk geschorst werd, schoot spelers in het verkeerde keelgat. Lars Veldwijk kampt al enige tijd met privéproblemen en dit heeft Mahi gebruikt, zo meldt de omroep, om zijn ongenoegen te uiten over een situatie die zich vlak voor het einde van de wedstrijd afspeelde. Het incident heeft ervoor gezorgd dat de spelersgroep helemaal klaar is met de Marokkaans international.

Lars Veldwijk is 'keihard geraakt' en zijn ploeggenoten staan voor de volle honderd procent achter hem, zo claimt de regionale omroep. Directeur Hans Nijland sprak eerder tegen Voetbal International over een winterse transfer van Mahi: "Voor alle partijen is het het beste als het dan tot een transfer komt." Later ontkende Nijland deze uitspraken. "Gezien de door de spelers beschreven sfeer in de groep is een vertrek van Mahi onvermijdelijk", besluit RTV Noord.

Update 6 november 19:07 uur - 'Ze komen met erg vage bronnen, Mahi wordt wel gepruimd'
Ron Jans ontkent dat een deel van de selectie van FC Groningen de houding van Mimoun Mahi 'spuugzat' is. RTV Noord meldde maandagmiddag dat de spelers van de noorderlingen de aanvaller liefst zo snel mogelijk zien vertrekken nadat hij zich twee weken geleden tijdens de thuiswedstrijd tegen Willem II persoonlijk had uitgelaten jegens teamgenoot Lars Veldwijk, maar de technisch manager herkent zich niet in de berichtgeving.

"Mimoun is vorige week aangesloten bij de groep. Op de trainingen is alles normaal verlopen", reageert Jans tegenover FOX Sports. "Dit weekend (2-1 nederlaag bij Heracles Almelo, red.) mocht hij invallen en tijdens het duel was het contact met medespelers gewoon goed. Het kan best zo zijn dat spelers, bij de dingen die gezegd zijn, nog steeds hun bedenkingen hebben. Maar Mimoun functioneert binnen de groep. De rest is voor RTV Noord, dat met wel erg vage bronnen komt. De kop boven het artikel suggereert dat hij niet meer wordt gepruimd, maar dat is wel zo. Ik ben er zelf de hele week bij geweest."

Mimoun Mahi heeft geen toekomst meer bij FC Groningen

Meer nieuws

Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
0
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
21
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
28
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
5
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties