Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Zeegelaar niet naar Sevilla vanwege anti-Benfica/Porto-clausule'

Laatste update:

Als alle partijen akkoord gaan, is er volgens de sportkrant drie miljoen euro gemoeid met de overstap. Daar kan nog eens een half miljoen euro bovenop komen via sportieve bonussen. Zeegelaar zou woensdagochtend al gekeurd zijn in Sevilla en heeft zijn laatste wedstrijd voor Sporting naar alle waarschijnlijkheid al gespeeld. Dat was het competitieduel met Belenenses (1-3 nederlaag) van 7 mei; sindsdien zat hij niet in de selectie van Sporting.

Zo ontbrak Zeegelaar dinsdagavond ook tijdens het eerste duel met FCSB (0-0) in de laatste voorronde van de Champions League. De 27-jarige Amsterdammer komt sinds januari 2016 uit voor Sporting. Hij maakte toen voor 400.000 euro de overstap van Rio Ave naar de topclub en kwam sindsdien tot 31 competitieduels. Zeegelaar, die een klein jaar geleden nog deel uitmaakte van de selectie van Oranje, werd deze transferperiode ook in verband gebracht met PSV en Feyenoord.

Update 18 augustus 10.23 uur - 'Zeegelaar niet naar Sevilla vanwege anti-Benfica/Porto-clausule'
Marvin Zeegelaar gaat zich tot niet aansluiten bij Sevilla, zo meldt Record. De Spaanse club wil de verdediger graag overnemen van Sporting Portugal en de clubs waren het ook eens over een transfer ter waarde van naar verluidt drie miljoen euro. De Andalusiërs weigeren echter een clausule in het contract op te nemen die stelt dat Sevilla de Nederlander de komende jaren niet mag verkopen aan Benfica of FC Porto, de Portugese rivalen van Sporting Portugal.

Zie je Marvin Zeegelaar regelmatig spelen bij Sevilla?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
8
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
54
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties