Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Zenit-fan die Russische WK-ganger sloeg wordt niet vervolgd

Laatste update:

Het incident, in de 88e minuut, deed de scheidsrechter van dienst besluiten om de wedstrijd te staken en gezien de resterende speeltijd zal de wedstrijd waarschijnlijk niet meer worden afgemaakt. Koploper Zenit blijft daardoor staan op zestig punten en de kans is groot dat zowel CSKA Moskou als Lokomotiv Moskou later op de dag profiteren en Zenit van de eerste plek verstoten. De landstitel lijkt daardoor een utopie.

Los daarvan moeten de Zakken ook vrezen voor zware represailles van de Russische voetbalbond. Zelfs bij een voorsprong zou het zeer de vraag zijn geweest of de thuisclub de punten had mogen houden.

Update 14 mei 15:44 uur - Zenit aangepakt: geldstraf, geen publiek en reglementair verlies
Zenit Sint-Petersburg is flink gestraft voor de ongeregeldheden in de slotfase van het competitieduel met Dynamo Moskou van afgelopen zondag. Niet alleen werd de uitslag bepaald op een reglementaire 0-3 in het voordeel van de bezoekers uit de hoofdstad, ook moeten de Zakken een geldboete van 20.000 euro betalen. Zenit speelt daarnaast de eerste twee thuiswedstrijden zonder publiek en nog eens drie duels zonder de fanatieke aanhang. De tribune waar zij gehuisvest zijn, wordt vijf duels gesloten.

Update 10 juni 22.10 uur - Zenit-fan die Russische WK-ganger sloeg wordt niet vervolgd
De aanhanger van Zenit Sint-Petersburg die tijdens het duel met Dynamo Moskou Vladimir Granat in zijn gezicht sloeg, zal niet worden vervolgd. "De zaak is op verzoek van de heer Granat komen te vervallen. De speler heeft in een brief laten weten dat hij deze zaak buiten de rechtszaal wil oplossen", heeft Nikolay Nevestenko van de rechtbank laten weten. Granat doet met het Russische elftal mee aan het WK en zal na dit toernooi met Alexey Nesterov, de 45-jarige fan die hem aanviel, in gesprek gaan.

-

Meer nieuws

Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
2
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
30
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
5
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
52
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
55

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties