Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Zenit Sint-Petersburg contracteert voormalig 'doelwit' van Ajax

Laatste update:

De Amsterdamse koploper van de Eredivisie kocht in de zomer onder anderen Nemanja Gudelj en lijkt op het eerste oog geen versterking nodig te hebben voor het middenrif, maar volgens de Portugese krant is Maurício dus wel in beeld bij Ajax. De Braziliaan, die ook wel M8 wordt genoemd, sloot zich op zijn elfde aan bij de jeugdopleiding van Corinthians.

Via Fluminense kwam Maurício in 2010 bij Terek terecht en voor die club speelde hij inmiddels 171 officiële wedstrijden. Daarin kwam hij tot 28 treffers en 16 assists. Maurício werd in de zomer overigens nog in verband gebracht met een transfer naar Besiktas.

Update 9 december 19.35 uur - 'Ajax lijkt Braziliaan te kunnen vergeten: deal met Schalke nabij'
Als Ajax interesse heeft in Maurício, dan moet men snel handelen. De Russische journalist Adam Zubajraev schrijft namelijk dat de middenvelder op weg is naar Schalke 04. Trainer Rashid Rakhimov wil dat niet bevestigen, maar erkent in een interview met Sport-Express wel dat de Braziliaan 'goede aanbiedingen' uit het buitenland heeft ontvangen. Maurício gaat zijn tot nieuwjaarsdag lopende contract bij Terek Grozny niet verlengen.

Update 17 januari 15.05 uur - Zenit Sint-Petersburg contracteert voormalig 'doelwit' van Ajax
Mauricio leek zijn carrière te vervolgen bij Schalke 04, maar blijft toch in Rusland actief. Zenit Sint-Petersburg maakt zondagmiddag bekend dat de middenvelder een halfjaarcontract heeft getekend met een optie op een tweede seizoen. In dienst van Terek Grozny kwam de 27-jarige Braziliaan tot 28 doelpunten en 16 assists in 172 officiële wedstrijden.

Denk jij dat Ajax serieuze interesse heeft in Maurício?

Meer nieuws

César Luis Menotti, bondscoach Argentinië tegen Oranje in 1978, overleden
0
Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC
31
Volendam-aanvoerder Mirani wekt onbegrip met onsportieve uitspraak over Vitesse
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
23
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties