Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Zenit Sint-Petersburg kondigt vertrek van begeerde Mancini aan

Laatste update:

De Italiaanse bond was al enige tijd op zoek naar een nieuwe bondscoach. Nadat Italië zich niet wist te plaatsen voor het WK in Rusland werd Giampiero Ventura ontslagen. Luigi Di Biagio, bondscoach van Italië Onder-21, nam tijdelijk het stokje over en stond langs de lijn tijdens de interlands tegen Argentinië (2-0 verlies) en Engeland (1-1). Mancini was niet de eerste keus van de voetbalbond, want eerder deze maand doken geruchten op dat Carlo Ancelotti een aanbod om aan de slag te gaan bij de Azzurri had geweigerd. Zowel Gazzetta dello Sport als Corriere dello Sport meldt nu dat Mancini de nieuwe bondscoach wordt.

Namens de Italiaanse voetbalbond spraken Alessandro Costacurta en de Italiaanse teammanager Lele Oriali maandag twee uur lang in Rome met de 53-jarige Mancini. Hij gaat een tweejarig contract tekenen van naar verluidt vier miljoen euro per jaar. Wanneer ook Zenit Sint-Petersburg medewerking verleent, kan Mancini gepresenteerd worden. Hoewel de voorzitter van Zenit niet blij is met het besluit, gaat Mancini ervan uit dat er snel een akkoord zal komen met de Russen.

Mancini is intussen teruggekeerd naar Rusland voor de laatste twee competitiewedstrijden van Zenit tegen Lokomotiv Moskou en Ska-Khabarovsk. Daarna wordt hij weer terug verwacht in Italië om de deal af te ronden. Eerder liet de Italiaanse bond al weten voor 20 mei een nieuwe bondscoach te presenteren en naar verwachting gaat dat ook lukken.

Update 1 mei 17.38 uur - Italianen spreken vanaf 13 mei over salaris van 'nieuwe bondscoach'
Roberto Mancini heeft interesse in het bondscoachschap van Italië, zo verzekert het hoofd van de voetbalbond FIGC dinsdag. Roberto Fabbricini bevestigt dat er een gesprek heeft plaatsgevonden met de trainer van Zenit Sint-Petersburg, waarin Mancini zijn bereidheid toonde om van baan te veranderen. "We zijn het erover eens geworden dat we vanaf 13 mei, wanneer het seizoen in Rusland eindigt, gaan praten over geldbedragen. Ik wil benadrukken dat er nog niets zeker is", citeert persbureau ANSA. Eerder werd gerept van een akkoord over een tweejarig contract met een jaarsalaris van vier miljoen euro; Fabbricini wil slechts kwijt dat de FIGC een 'budget' heeft waarvan het niet wil afwijken.

Update 13 mei 11.11 uur - Zenit Sint-Petersburg kondigt vertrek van Mancini aan
Roberto Mancini zit zondag voor het laatst op de bank als coach van Zenit Sint-Petersburg. Na de thuiswedstrijd tegen degradant SKA Khabarovsk nemen de Russische club en Italiaanse coach na één seizoen afscheid van elkaar, zo is zondag bekendgemaakt. De verwachting is dat Mancini een dezer dagen als de nieuwe bondscoach van Italië wordt aangekondigd. De oud-aanvaller werd in de zomer van 2017 aangesteld als coach van Zenit en tekende toen een contract tot 2020.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties