Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Zenit Sint-Petersburg zet aanvaller terug naar tweede elftal

Laatste update:

L!FE heeft beelden vrijgegeven waarop het gefeest in club Twiga duidelijk te zien is en stelt dat Kokorin en Mamaev de avond rustig begonnen, maar later voor alle vijfhonderd gasten flessen champagne bestelden. De aanvaller en middenvelder van respectievelijk Zenit Sint-Petersburg en FK Krasnodar moesten uiteindelijk een kwart miljoen euro aftikken.

Mamaev is door Krasnodar inmiddels naar de beloften gestuurd. Hem wordt 'schandalig en onaanvaardbaar gedrag' verweten en krijgt tevens een boete opgelegd. Bondsvoorzitter Vitaly Mutko heeft tijdens een persconferentie ook reeds gereageerd. "Het gedrag van spelers wordt door de nieuwe trainer meegenomen in het samenstellen van de selectie, geloof me. Verder wil ik er niet op reageren."

Update 6 juli 13.21 uur - Zenit Sint-Petersburg zet aanvaller terug naar tweede elftal
In navolging van Pavel Mamaev is ook Aleksandr Kokorin teruggezet naar het tweede elftal, zo heeft Zenit Sint-Petersburg bekendgemaakt. De aanvaller ontkent echter een kwart miljoen euro aan champagne te hebben uitgegeven in een club in Monte Carlo. "Iemand vierde zijn verjaardag en daar waren wij bij. Ze draaiden uit respect voor ons het volkslied en we kregen champagne aangeboden, maar we hebben niets gedronken en hebben geen cent betaald."

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties