Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Zenit verrast met contractverlenging voor spelmaker Danny

Laatste update:

Danny werd in de zomer van 2008 met de nodige scepsis begroet bij Zenit. Fans vroegen zich af of de Portugees de investering van dertig miljoen euro wel waard zou zijn en uitten hun onvrede over een tatoeage, van de cyrillische letter 'D', die Danny op zijn schouder had laten zetten. De international verweerde zich door te stellen dat de tattoo niet naar het rivaliserende Dynamo, maar naar zijn eigen naam verwees. Danny slaagde er daarna gauw in om de harten van de fans te stelen, want in de Super Cup tegen Manchester United maakte hij een prachtig doelpunt. Zenit won die wedstrijd met 2-1.

Danny kwam in Sint-Petersburg uiteindelijk tot 42 doelpunten in 147 competitiewedstrijden en werd in 2010 verkozen tot Speler van het Jaar in de Premjer Liga. De geboren Venezolaan, die eerder uitkwam voor Sporting Portugal en Marítimo, speelt zaterdagmiddag tegen Lokomotiv Moskou zijn laatste wedstrijd in het blauw. "Ik wil de club en fans bedanken voor alle mooie ervaringen die ik bij deze club en in deze stad heb beleefd. Het waren zeven jaren van plezier en succes. Ik ben hier gelukkig geworden en vertrek met opgeheven hoofd", vertelt Danny.

"Ik ben trots dat ik tien jaar in Rusland heb mogen voetballen. Mijn kinderen zijn hier opgegroeid, het land blijft voor altijd in ons hart. We sluiten dit hoofdstuk nu af, maar misschien spelen mijn kinderen ooit ook wel voor Zenit. Ik blijf in ieder geval supporter van de club en wens Zenit alle succes toe. Ik ga nu in een ander land voetballen, heb een optie of vijf, zes", aldus Danny, die woensdag een nieuwe tatoeage heeft laten zetten. Op de huidversiering is een deel van Sint-Petersburg te zien. "Zo vergeet ik mijn tijd hier nooit meer", zegt hij.


Update 6 juni 1.00 uur - Zenit verrast met contractverlenging voor spelmaker Danny
Danny blijf Zenit Sint-Petersburg trouw. De club maakte vorige week donderdag bekend dat de aanvaller na zeven jaar zou vertrekken, maar er is toch nog een akkoord bereikt over een contract voor twee seizoenen. "Ik had veel interessante aanbiedingen op zak, maar realiseerde mij op het laatst dat ik en mijn familie er nog niet klaar voor zijn om deze stad, deze club en dit land te verlaten. Dit is ons thuis. Ik ga er alles aan doen om de komende twee jaar zo veel mogelijk wedstrijden en prijzen te winnen met Zenit", laat de Portugees weten.

Denk jij dat Danny haalbaar kan zijn voor een Nederlandse topclub?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
5
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties