Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Zinchenko tekent contract voor vijf jaar in Manchester

Laatste update:

De bovengenoemde krant meldt dat PSV in de driving seat zit om Zinchenko op huurbasis over te nemen van the Citizens. Het zou niet als een verrassing komen wanneer de linkspoot inderdaad voor een avontuur in het Etihad Stadium kiest, want commentator Roman Nagutchev verklapte in mei al dat Guardiola 'de volgende trainer' van Zinchenko zou worden.

De zesvoudig international maakte in de zomer van 2009 de overstap van Monolit Ilichivsk naar Shakhtar Donetsk, maar tot een debuut in het eerste elftal kwam het niet. Zinchenko koos vervolgens voor FK Ufa en in dienst van die Russische club kwam hij tot twee doelpunten en vier assists in 33 wedstrijden. Hij werd begin juni door de fans van Ufa verkozen tot Speler van het Jaar.

Voetbal International deed overigens al navraag bij PSV, dat bevestigde dat Zinchenko gevolgd wordt, maar dat een transfer momenteel niet aanstaande is. "PSV heeft een uitgebreide talentenlijst met talenten die gevolgd worden, maar dat moet niet gezien worden als een schaduwlijst", zo luidt de reactie van de club. Bij PSV weet men overigens niet of Zinchenko inderdaad naar Manchester City gaat.

Update 1 juli 14.57 uur - 'PSV had al contact met Manchester City over Oekraïens toptalent'
PSV heeft volgens het Eindhovens Dagblad 'informeel' contact gehad met Manchester City over de eventuele komst van Oleksandr Zinchenko. Dat zou een maand geleden zijn gebeurd. De negentienjarige middenvelder zou overigens ook zijn aangeboden bij andere clubs.

Update 4 juli 12.40 uur - 'Zinchenko tekent voor vijf seizoenen bij Manchester City'
Oleksandr Zinchenko gaat inderdaad aan de slag bij Manchester City. De negentienjarige aanvallende middenvelder staat volgens het doorgaans betrouwbare Championat op het punt om voor vijf seizoenen te tekenen in het Etihad Stadium. Het is nog onduidelijk of de Oekraïener op huurbasis naar PSV gaat. De Eindhovenaren hebben met City al wel 'informeel' contact gehad over de eventuele komst van Zinchenko.

Update 4 juli 14.04 uur - Zinchenko tekent contract voor vijf jaar in Manchester
Manchester City heeft maandag de komst van Oleksandr Zinchenko aangekondigd. De Oekraïener maakte in de zomer van 2009 de overstap van Monolit Ilichivsk naar Shakhtar Donetsk, maar tot een debuut in het eerste elftal kwam het niet. Zinchenko koos daarna voor FK Ufa en in dienst van de Russen kwam hij tot twee doelpunten en vier assists in 33 wedstrijden. Hij werd begin juni door de fans van Ufa verkozen tot Speler van het Jaar. PSV maakt een goede kans om Zinchenko komend seizoen te huren.

Meer weten over Oleksandr Zinchenko? Lees dan deze editie van VZ Talentscout!

Denk jij dat Oleksandr Zinchenko naar Manchester City gaat?

Meer nieuws

Scorende Thijs Dallinga en Ibrahim Cissoko bezorgen Toulouse drie punten
0
Dumfries sneert op kampioensfeest met opvallend spandoek naar Theo Hernández
38
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
2
Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
9
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
54

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties