Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Zoekend FC Utrecht is 'geen optie' voor Frank de Boer

Laatste update:

"De gekste verhalen doen meteen al de ronde. Men zou Peter Bosz al gesignaleerd hebben in het stadion. Dat is een droomkandidaat voor FC Utrecht, maar daar is absoluut geen sprake van", is hij duidelijk tegenover RTV Utrecht. Aangezien er door de interlandonderbreking komend weekend niet gevoetbald wordt, kan Utrecht zich wel enige tijd permitteren: "De eerstvolgende wedstrijd staat voor 15 september op het programma. Dan komt FC Emmen. Dus heeft Utrecht twee weken de tijd om een opvolger te vinden voor Jean-Paul de Jong", vervolgt hij zijn verhaal.

Valentijn Driessen, journalist van De Telegraaf, had vanaf het begin al geen goed gevoel bij de aanstelling van De Jong: "Het is eigenlijk al ongelooflijk dat ze hem hebben aangesteld. De spelersgroep was tegen en eigenaar Frans van Seumeren heeft eigenlijk op tafel geslagen en gezegd: 'Ik heb het hem beloofd en ik wil dat hij de nieuwe hoofdtrainer wordt", vertelt hij. Driessen geeft aan dat FC Utrecht 'zichzelf verschrikkelijk in de vingers heeft gesneden' en merkt op dat eerdere kandidaten als Mitchell van der Gaag, Henk Fraser en Maurice Steijn nu opnieuw niet haalbaar zijn.

Hij heeft echter wel een andere mogelijke trainer voor FC Utrecht in gedachten: "Misschien dat Frank de Boer een serieuze kandidaat is. Hij heeft eigenlijk altijd gezegd dat er behoudens Ajax niets is, misschien AZ want daar woont hij natuurlijk vlakbij. Dat dat de twee clubs zijn die hij eventueel in Nederland wel zou willen trainen. Misschien als Utrecht een heel goed verhaal heeft, Frank de Boer zit ook alleen maar thuis. Hij zal ook wel weer een keertje aan de slag willen, daar staan de clubs ook niet voor in de rij. Dus misschien dat dat een match kan worden."

Update 4 september 22.16 uur - Zoekend FC Utrecht is 'geen optie' voor Frank de Boer
Frank de Boer werd eerder op de dinsdagavond door Valentijn Driessen in verband gebracht met een dienstverband bij FC Utrecht, maar de voormalige trainer van onder meer Ajax zal niet de opvolger van Jean-Paul de Jong worden in de Galgenwaard. Het management van de momenteel werkloze oefenmeester laat namelijk aan De Telegraaf weten dat FC Utrecht 'geen optie' is voor De Boer.

Zou jij Frank de Boer een geschikte trainer vinden voor FC Utrecht?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
8
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
68
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties