Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Zoektocht Deportivo naar nieuwe coach duurt slechts enkele uren

Laatste update:

Het ontslag van Oltra is de ultieme illustratie van het verlies van status van de oefenmeester. Een halfjaar geleden werd de 43-jarige coach nog bewierookt, nadat hij Deportivo met een recordaantal van 91 punten terug wist te leiden naar La Liga. Nu, nog geen zes maanden later, wordt hij verantwoordelijk gehouden voor de matige prestaties van los Blanquiazules. De club staat twaalf punten uit zeventien duels troosteloos onderaan.

Voorzitter Augusto César Lendoiro liet in een statement weten dat het ontslag van Oltra 'de enige overgebleven optie' was om de ploeg weer op de rit te krijgen. Ook beloofde hij zijn toehoorders dat Deportivo binnen enkele uren met een vervanger op de proppen zal komen. Maandag hervatten de spelers van de landskampioen van 2000 de training. Volgende week zaterdag hervat Deportivo de competitie met een wedstrijd tegen Málaga.

Update 30 december 23:45 uur - Zoektocht Deportivo naar nieuwe coach duurt slechts enkele uren
Domingos Paciencia is zondagavond laat als nieuwe trainer van Deportivo la Coruña aangesteld. De 43-jarige oefenmeester is de opvolger van José Luis Oltra, die zondag te horen kreeg dat hij verantwoordelijk wordt gehouden voor de sportieve malaise van de Galiciërs. Paciencia was eerder trainer van Uniao Leiria, Académica, Sporting Braga en Sporting Portugal. Met Braga eindigde hij als tweede en was hij verliezend finalist van de Europa League. Sporting Portugal nam in februari afscheid van de oud-aanvaller, die in zijn actieve loopbaan zeer succesvol was met FC Porto.

Meer nieuws

Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
0
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
4
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
8
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
7
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties