Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Zoet gaat niet in op interesse Benfica: 'Hij blijft dit jaar bij PSV'

Laatste update:

Hoe serieus de interesse is, zal de komende weken echter moeten blijken. Benfica verkocht Oblak woensdag pas aan Atlético en heeft in principe nog tot september, wanneer de transfermarkt sluit, de tijd om een vervanger aan te trekken. Met Zoet zou het wel een doelman halen met toekomstwaarde: hij is pas 23 jaar en heeft dus nog een heel voetballeven voor zich.

Het contract van Zoet in Eindhoven loopt echter nog drie jaar door en het is dan ook twijfelachtig of technisch directeur Marcel Brands akkoord gaat met de transfersom die in de Portugese media wordt genoemd. Zoet speelde tot nog toe 36 wedstrijden in het eerste van PSV, waarin hij 46 tegentreffers moest incasseren. De sluitpost behoorde tevens tot de voorlopige selectie van Louis van Gaal voor het WK in Brazilië, maar viel op het laatste moment af.

Update 21.10 uur - Zoet gaat niet in op interesse Benfica: 'Hij blijft dit jaar bij PSV'
Donderdag werd duidelijk dat Benfica interesse heeft in Jeroen Zoet, de doelman van PSV. De sluitpost is echter niet van plan om te vertrekken uit Eindhoven, zo geeft PSV-wachter Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad aan. Volgens Elfrink hebben PSV en Zoet de afspraak om er samen een mooi seizoen van te maken. "Hij blijft dit jaar bij PSV", schrijft de journalist dan ook op Twitter. De 23-jarige Zoet, die selectie voor het WK op een haar na miste, begint aan zijn tweede seizoen als eerste keuze bij PSV.

Benfica zou een perfecte stap zijn voor Jeroen Zoet

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
2
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
0
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
7
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
1
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
8
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
32

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties