Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Zwolle verandert alleen de naam: niet het logo, shirt en beleid

Laatste update:

De Zwolse club droeg tot 1990 de naam PEC Zwolle '82, maar die club ging failliet. Hierna werd er een doorstart gemaakt onder de naam FC Zwolle. Er blijken meer gevoelens te zijn bij de naam PEC Zwolle en voorzitter Adriaan Visser bekijkt momenteel wat er mogelijk is.

De preses spreekt van een eerste verkenning. "We waren nieuwsgierig of dat ook daadwerkelijk mogelijk was", zegt Visser in Voetbal International. "Vooralsnog lijken we te struikelen over het juridische aspect. PEC is failliet gegaan en daar kleven mogelijk nog wat nadelen aan. We bekijken de mogelijkheden en mocht het daadwerkelijk kunnen, dan zou het voor ons een serieuze optie zijn."

Update 14 april 19:43 uur - FC Zwolle krijgt bij rentree in Eredivisie definitief andere naam
FC Zwolle gaat met ingang van komend seizoen weer door het leven als PEC Zwolle. Voorzitter Adriaan Visser liet dat zaterdagavond weten tijdens de huldiging van de kersverse Jupiler League-kampioen. Eerder was het vanwege juridische aspecten onzeker of de naamswijziging daadwerkelijk plaats zou gaan hebben. Visser zei daar niets meer over.

Update 18 april 16:35 uur - Zwolle verandert alleen de naam: niet het logo, shirt en beleid
FC Zwolle heet na dit seizoen PEC Zwolle, maar verder zal er niet veel veranderen. Dat benadrukt voorzitter Adriaan Visser in een persbericht. "In het huidige logo worden de letters FC vervangen door PEC en ons herkenbare en geaccepteerde logo blijft voor de rest ongewijzigd", zegt hij. "Verder speelt PEC Zwolle ook volgend seizoen de thuiswedstrijden in het blauw-wit. Dit zijn immers de kleuren van zowel de stad als de regio. De naamswijziging gaat op geen enkele manier invloed uitoefenen op het verdere beleid van de club."

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties