Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Uruguay grijpt FIFA-ellende aan: 'Hef de ban van Suárez nu op'

Laatste update:

Suárez beet op 24 juni vorig jaar tegenstander Giorgio Chiellini in de schouder, tijdens de wedstrijd Italië-Uruguay op het WK in Brazilië. De spits werd voor vier maanden geschorst van iedere activiteit in de voetballerij en kreeg bovendien een interlandschorsing opgelegd van negen wedstrijden. Sinds het incident van vorig jaar werkte Uruguay al zeven interlands af en dus moet Suárez nog twee duels uitzitten.

De eerstvolgende wedstrijd zal echter Uruguay-Jamaica zijn, op de Copa América. La Selección wil dat sterspeler Suárez er dan bij is en niet zowel het duel met Jamaica als de ontmoeting met Argentinië hoeft te missen. Men is van mening dat de FIFA zijn eigen onvermogen heeft aangetoond met de arrestaties van woensdag en dat de ban van Suárez per direct moet worden opgeheven. Een instituut dat zelf niet te vertrouwen is, zou geen sancties meer mogen volhouden, vindt men bij de spelersvakbond.

-
Moet de schorsing van Luis Suárez per direct opgeheven worden?

Meer nieuws

Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties