Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Utrecht baalt van Swansea en schakelt advocaat in voor Vorm-miljoenen

Laatste update:

Het is nu echter de vraag van welke transfersom Utrecht een percentage mag verwachten; naast Vorm verkaste ook Ben Davies van the Swans naar White Hart Lane, terwijl Gylfi Sigurdsson juist van Londen naar Wales verhuisde. Swansea-voorzitter Huw Jenkins heeft zelfs aan algemeen directeur Wilco van Schaik van Utrecht laten weten dat zijn club geen euro heeft overgehouden aan het vertrek van Vorm.

De Utrechters, die zich al rijk rekenden, ondernemen daarom actie en schakelen de hulp in van de Federatie van Betaald Voetbal Organisaties (FBO) en een Engels advocatenkantoor, meldt Voetbal International. Op die manier zou boven water moeten komen hoe de vork in de steel zit inzake de transfer van Vorm en op welk bedrag Utrecht recht heeft. Als dit niets oplevert, overweegt de clubleiding om aan te kloppen bij FIFA en UEFA.

Denk je dat FC Utrecht nog geld zal krijgen van Swansea City?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties