Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Utrecht-smaakmaker laat toekomst in het ongewisse: 'Ik ga nu op vakantie'

Laatste update:

"Dat weet ik nog niet", reageert hij in gesprek met De Telegraaf. "Ik ga nu gewoon lekker op vakantie. Ik denk dat we daar allemaal aan toe zijn. Wat er gaat komen komende zomer, is voor mij ook nog niet bekend. Maar ik heb mijn steentje bijgedragen om Europa in te gaan. Dat is voor mij het allerbelangrijkste. Wat er komen gaat is alleen maar positief voor de club. Ook de randzaken gaan steeds beter."

Barazite, 27 jaar, werd in de zomer van 2014 door Utrecht weggeplukt bij AS Monaco en was sindsdien goed voor twintig doelpunten in 93 officiële wedstrijden voor de club. Hij liet onlangs weten open te staan voor een interlandcarrière bij Marokko, maar een uitnodiging bleef vooralsnog uit. Ploeggenoten Sofyan Amrabat en Yassin Ayoub maken wel deel uit van de selectie van bondscoach Hervé Renard voor het oefenduel van woensdagavond met het Nederlands elftal. "Voor Yassin en Sofyan is het fantastisch natuurlijk om het mee te maken. Ik ben hartstikke trots dat zij dat mogen", aldus Barazite.

Moet FC Utrecht er alles aan doen Nacer Barazite te behouden voor de club?

Meer nieuws

Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
27
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
32
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties