Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Utrecht versterkt beloftenteam met huurling uit Engeland en spits van Groningen

Laatste update:

Dai wordt door FC Utrecht gehuurd van Oxford United en is volgens Voetbal International in de Domstad op de radar verschenen dankzij een tip van Guus Hiddink. De 72-jarige oefenmeester kent de middenvelder door zijn werk als bondscoach van de Olympische ploeg van China. Dai speelde in de jeugdopleiding van Reading en kwam vervolgens afgelopen zomer via Bury bij Oxford United terecht. Bij the U's wachtte hij nog op zijn debuut in het eerste elftal.

"Hij heeft een beetje pech gehad met blessures. Daarom is het voor hem goed om kennis te maken met een andere voetbalstijl. We denken dat hij het daar uitstekend kan doen en hopen dat hij zoveel mogelijk aan spelen zal toekomen", zegt Karl Robinson, manager van Oxford United, op de website van de Engelse club. Dai, die tevens in het bezit is van een Engels paspoort, maakte al eens deel uit van de selectie van de nationale ploeg van Hong Kong.

Ook Freriks zal in de tweede seizoenshelft deel uitmaken van de selectie van Jong Utrecht, de huidige nummer negentien van de Keuken Kampioen Divisie. De twintigjarige spits komt over van FC Groningen, waar hij sinds 2017 speelde en tot acht wedstrijden in de hoofdmacht kwam. "Tim is een fysiek sterke aanvaller. Een aanspeelpunt. Hij valt op vanwege zijn doelgerichtheid en kopkracht. Bovendien is Tim tweebenig. We zijn erg tevreden dat we Jong Utrecht hiermee voorzien van extra en specifieke kwaliteiten" stelt Jordy Zuidam, directeur voetbalzaken, op de website van FC Utrecht.

Goede versterkingen?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
5
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties