Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vader Aubameyang geeft veelzeggend signaal af met 'throwback' op Instagram

Laatste update:

Op de door Pierre-Francois Aubameyang geplaatste foto op Instagram Stories is te zien hoe de dertigjarige aanvaller in januari 2018 een contract tekent bij Arsenal. "Je weet wat je te doen staat bro", valt te lezen als begeleidende tekst bij de afbeelding van de topschutter van Arsenal, die ondanks verschillende onderhandelingspogingen nog steeds geen nieuwe verbintenis heeft afgesloten bij de nummer negen in de Premier League.

Volgens onder meer de Daily Mirror aast Aubameyang, die momenteel wekelijks circa 230.000 euro opstrijkt, op een significante salarisverhoging. Arsenal wil vanwege de coronacrisis de salariskosten juist omlaag brengen, wat er tot heeft geleid dat de A-selectie tijdelijk 12,5 procent van het salaris inlevert. Mesut Özil ging niet akkoord met het voorstel tot verlaging, ondanks het feit dat de spelmaker een weeksalaris heeft van ongeveer 400.000 euro. Mocht Aubameyang geen verbeterde aanbieding krijgen, dan is de kans groot dat hij deze zomer vertrekt bij Arsenal, zo klinkt het.

Arsenal is derhalve bereid om Aubameyang na afloop van dit seizoen te verkopen, mochten de onderhandelingen niet het gewenste resultaat opleveren. De clubleiding wil niet in dezelfde situatie terechtkomen als vorig jaar zomer, toen Aaron Ramsey transfervrij de overstap maakte richting Juventus. Verschillende topclubs zijn op de hoogte van de moeizame gesprekken tussen Arsenal en Aubameyang en hopen op een flink gereduceerde transfersom voor de spits, voegt de Daily Mirror daaraan toe. De routinier kwam ruim twee jaar geleden voor 63 miljoen euro over van Borussia Dortmund.

Charlie Nicholas, die tussen 1983 en 1988 uitkwam voor Arsenal, vindt dat zijn oude werkgever er alles aan moet doen in de komende maanden om Aubameyang voor de club te behouden. "Ik zou tegen hem zeggen: 'Draait het bij jou allemaal om geld? Moeten we daaraan voldoen om je hier te houden?' Mocht Aubameyang daar 'ja' op zeggen, dan moet Arsenal gelijk in actie komen en een deal sluiten. Mocht het seizoen een keer eindigen of de transfermarkt weer opengaan, dan is het gerechtvaardigd om een of twee spelers te verkopen, om zo aan zijn financiële eisen te voldoen", zo stelt de oud-speler in gesprek met Sky Sports.

Bij welke club zie jij Pierre-Emerick Aubameyang volgend seizoen bij spelen?

Meer nieuws

Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
3
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
14
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
23
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
70
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties