Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vader Messi is 'fake news' over zijn zoon helemaal zat en haalt keihard uit

Laatste update:

De afgelopen tijd werden er verschillende geruchten naar buiten gebracht over de toekomst van de 35-jarige superster van Paris Saint-Germain. Zo zou Messi dinsdag de training voortijdig hebben verlaten vanwege problemen met trainer Christophe Galtier, zou PSG het niet eens zijn met Messi's voorwaarden voor het verlengen van zijn contract én zou Messi een salaris van 600 miljoen euro verwachten bij een eventuele overstap naar Al Hilal.

Messi senior laat vrijdagavond blijken woedend te zijn vanwege die geruchten. "Pas op: fake news!", schrijft hij onder meer op zijn Instagram. Daaronder is een aantal screenshots te zien van geruchten over Messi, gevolgd door de door Jorge Messi geschreven tekst: "Wanneer houden jullie op met liegen? Waar is het bewijs? Ohhh, alles klopt niet. Hoe hard er ook wordt geroepen, geloof het niet. We zullen fake news niet meer tolereren."

Messi ligt in Parijs nog vast tot komende zomer en het is nog niet bekend of hij zijn contract gaat verlengen. Vorige week werd de wereldkampioen met PSG nog uitgeschakeld in de achtste finale van de Champions League door Bayern München. In de Ligue 1, waarin Messi dit seizoen tot dusver dertien keer scoorde, gaat het de Parijzenaren een stuk beter af: ze hebben tien punten voorsprong op nummer twee Olympique Marseille.

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
20
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
335
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
13
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties