Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vader Reijnders onthult lage vraagprijs die Feyenoord en Twente te gortig vonden

Laatste update:

Milan-middenvelder Reijnders wordt op het gebied van transfers geadviseerd door zijn vader. "Ik noem mezelf geen zaakwaarnemer, maar ben vooral een begeleider", aldus Reijnders Senior. "Ik doe de onderhandelingen met clubs, maar voor het checken van contracten huren we een advocaat in." Reijnders is volgens Transfermarkt inmiddels 23 miljoen euro waard.

Reijnders senior vindt het belangrijk om zijn zoon te ondersteunen. "Er zijn een paar goede zaakwaarnemers in het wereldje, maar ook heel veel slechte. Dan houd ik het liever in eigen hand." Martin Reijnders adviseert ook zijn andere zoon, Eliano. De veelzijdige Zwollenaar is dit seizoen een reguliere basiskracht bij PEC.

Tijjani Reijnders brak na lang wachten vorig seizoen pas echt door bij AZ. Aan de hand van sterkhouder Reijnders schopte de Nederlandse subtopper het tot de halve finale van de Conference League. Uiteindelijk speelde de rechtspoot 128 wedstrijden in de Alkmaarse hoofdmacht, waarin hij goed was voor 13 doelpunten en 15 assists.

Mislintat
Volgens Reijnders senior werd zijn zoon ook gevolgd door de Nederlandse recordkampioen. "Ik ben een paar keer benaderd vanuit de scouting van Ajax. Dat Tijjani in Amsterdam hoog op de lijst stond. Er werd bij gezegd dat ze eerst spelers moesten verkopen, voordat ze concreet konden worden."

Reijnders senior denkt te weten waarom Ajax zich niet officieel gemeld heeft. "Een paar maanden later werd Sven Mislintat aangesteld. Die scout had mijn nummer aan hem gegeven, maar Mislintat heeft nooit gebeld. Blijkbaar had hij geen behoefte aan Tijjani." Ajax is niet de enige Nederlandse club die Reijnders op de korrel heeft gehad.

"In de voorgaande zomer hadden Feyenoord en FC Twente ons al gepolst", aldus Reijnders senior. Volgens de familieman was zijn zoon in de zomer van 2022 een stuk goedkoper op te pikken in het AFAS Stadion. "Die vonden de richtprijs van toen, tussen 1,5 en 3 miljoen euro, te hoog. Een jaar later ging Tijjani voor een veelvoud naar Italië." Voor Milan speelde Reijnders al 22 officiële wedstrijden, waarin hij goed was voor 2 doelpunten en hetzelfde aantal assists.

Meer nieuws

Ontevreden NAC Breda-supporters dienen motie van wantrouwen in bij bestuur
0
VZ Kort: Eredivisie CV vindt nieuwe technisch manager in Martin van Geel
77
'Frimpong neigt naar vertrek bij Leverkusen, maar topclubs moeten haast maken'
4
Clubs in de rij voor smaakmaker Eredivisie: 'Wachten tot het vuurwerk losbarst'
11
Lens werkte samen met Ajax-target Farioli en vergelijkt hem met Nederlander
17
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
26

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties