Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vader van fan die Willems sloeg moet na bedreiging voor snelrechter verschijnen

Laatste update:

De vader van de fan die Willems sloeg moet op 3 april voor de snelrechter verschijnen. Hij wordt verdacht van het bedreigen van een steward 'in en rond het stadion van Groningen' en vernielde ook een cellencomplex. De man mag vanwege persoonlijke omstandigheden zijn proces in vrijheid afwachten. De rechter-commissaris heeft besloten dat hij zich wel aan een aantal voorwaarden moet houden. Ook zijn zoon mag zijn rechtszaak in vrijheid afwachten. Voor die zaak is nog geen zittingsdatum bekend.

Er ontstond zondagmiddag rumoer op de tribune toen een supporter van Groningen het veld op wilde stormen. Een veiligheidscoördinator greep in en gaf gelijk aan dat er even moest worden gewacht met het hervatten van het duel. Daarna liep het volledig uit de hand op de tribunes. Onder meer Willems probeerde de boel tot bedaren te brengen, maar de linksback kreeg daarbij een vuistslag van een minderjarige. De medespelers van Willems probeerden hem weg te halen bij de boze menigte, waarna scheidsrechter Serdar Gözübüyük de wedstrijd tijdelijk stillegde.

Na afloop van de wedstrijd liet Willems tegenover ESPN weten dat hij het voorval niet groter wilde maken dan het daadwerkelijk is. Ook liet hij weten nog niet zeker te zijn of hij aangifte zou gaan doen naar aanleiding van het incident. "Het is zeker niet normaal, maar we gaan er met de club over zitten en dan horen jullie straks of morgen meer." Maandagochtend bleek dat de voormalig Oranje-international en FC Groningen alsnog aangifte hebben gedaan.

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
31
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
12
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties