Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vader verschaft duidelijkheid over toptalent (15) van 1,96 meter en 96 kilo

Laatste update:

El Chadaille kan pas een profcontract tekenen wanneer hij zestien jaar wordt, in mei 2021. De entourage van de centrale verdediger had al contact met onder meer Borussia Dortmund, Bayern München, RB Leipzig, Manchester City, Real Madrid en AC Milan. Vader Willy geeft echter aan dat de intentie is om in de Franse hoofdstad actief te blijven.

De nummer 20 van Paris Saint-Germain Onder-12 trekt momenteel veel bekijks! ?? #psg #ligue1 #laligapromises #parissaintgermain #elchadaille

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

"De onderhandelingen gaan goed, onze prioriteit is om bij te PSG blijven", zegt senior in gesprek met Le Parisien. "We willen dat hij zijn nog prille carrière voortzet in Frankrijk, hij moet zich goed voelen, waar hij ook is. Op vijftienjarige leeftijd is het menselijke aspect belangrijker dan het financiële aspect. We willen dat mijn zoon een goede voetballer wordt."

Sportief directeur Leonardo zat op 8 juli om de tafel met de entourage van de tiener. PSG bood een éénjarig jeugdcontract aan plus een profcontract van drie jaar dat automatisch ingaat als El Chadaille zestien wordt. De piepjonge centrale verdediger is inmiddels actief bij de Onder-19 van PSG en de verwachting is dat hij in ieder geval tot zijn volgende verjaardag in dat team blijft spelen.

Meer nieuws

Treffer Vertessen niets waard door heldenrol ex-Vitesse-ster Maximilian Wittek
1
John van 't Schip grapt na driepunter tegen Volendam: 'Het Kroes-effect!'
2
'Manchester United komt in zoektocht naar doelpunten uit bij FC Barcelona'
3
Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
5
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
1
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties