Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vaessen verslaapt zich flink en reist helemaal niet af naar uitduel met NEC

Laatste update:

Het duel tussen NEC en RKC stond al in het teken van de keepers, daar Cillessen is afgevallen uit de WK-selectie van het Nederlands elftal, maar krijgt om deze reden een extra dimensie. Vaessen is dit seizoen de onbetwiste nummer één onder de lat bij RKC, maar meldde zich zondagochtend te laat op de club. Volgens verslaggeefster Hélène Hendriks heeft de doelman zich twintig minuten verslapen. Reden genoeg voor Oosting om zijn sluitpost in Waalwijk achter te laten.

"Etienne heeft zich verslapen", bevestigde Oosting bij ESPN. "En lang. Ik vind dat dat niet kan gebeuren op een wedstrijddag. Dan moet je de focus hebben. Hij kwam op de club en toen heb ik hem aangesproken dat hij niet bij de selectie zat. De uitleg zal hij mij morgen wel vertellen. De focus moet op de wedstrijd liggen. Op het moment dat hij bij de groep zou blijven, blijft het daar over gaan. Voor ons is de wedstrijd te belangrijk om het over Etienne te hebben."

Eredivisie
NEC
6 - 1
RKC Waalwijk

Meer nieuws

Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
7
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
2
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
45
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
20
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties