Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vakcollega verheugd met komst Frenkie de Jong: 'Een spectaculaire speler'

Laatste update:

"Natuurlijk kan ik de toekomst niet voorspellen, maar ik ben een fan van de VS. Het voetbal is daar ook aan een opmars bezig", zegt de middenvelder in gesprek met Sports Illustrated. "Het format van de play-offs van de Major League Soccer is heel anders dan dat wij gewend zijn, dus dat wekt ook wel nieuwsgierigheid bij mij op", aldus de routinier.

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

Busquets hoopt echter nog een tijdje actief te zijn bij Barcelona, waar hij vanaf volgend seizoen gezelschap krijgt van Frenkie de Jong. De middenvelder ruilt voor maximaal 86 miljoen euro Ajax in voor een dienstverband bij de Spaanse topclub. Busquets is onder de indruk van de kwaliteiten van de 21-jarige Oranje-international.

"Hij is een spectaculaire speler. Er zijn niet veel spelers van zijn leeftijd die al zoveel balcontrole hebben en zo beweeglijk zijn. En aangezien hij afkomstig is van Ajax, een club die dezelfde filosofie aanhangt als Barcelona, beschikt hij over alle fundamentele kwaliteiten om hier succesvol te zijn", besluit Busquets, die nog tot medio 2023 vastligt in het Camp Nou.

Verwacht jij dat Sergio Busquets zijn loopbaan afsluit bij Barcelona?

Meer nieuws

Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
2
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
7
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
9
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
17
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties