Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valbuena haalt genadeloos uit: '80 procent van de selectie moet vertrekken'

Laatste update:

De superlatieven om de prestaties van Marseille te beschrijven na de nederlaag tegen Canet Roussillon waren talrijk. Ook Valbuena, die momenteel onder contract staat bij Olympiacos, maakt zich grote zorgen. "Tachtig procent van de selectie moet vertrekken", begon de middenvelder zijn relaas tegenover RMC Sport. "Er zijn maar vier of vijf spelers die goed genoeg zijn om te blijven. Dat zijn Pape Gueye, Álvaro González, Boubacar Kamara en Steve Mandanda. Om ervanaf te komen, is het beter om spelers die niet presteren af te kopen en hun contract te ontbinden. We moeten opnieuw beginnen met andere spelers. Als we vernieuwing willen bij Marseille, betekent het ook dat je moet durven vernieuwen."

De 52-voudig Frans international, die tussen 2006 en 2014 acht seizoenen het shirt van Marseille droeg, schuift de schuld vooral in de schoenen bij eigenaar Frank McCourt. "De heer McCourt had deze beslissing al veel eerder moeten nemen. Hij geeft een toespraak waarin hij zegt dat hij Marseille naar de Champions League wil brengen, maar dat lukt niet. Het zijn uitspraken waarmee hij het vertrouwen van de supporters hoopt te winnen, maar de fans van Marseille zijn niet voor de gek te houden. Het wordt een heel lang seizoen. Ook met een nieuwe trainer."

Marseille stelde eind februari Sampaoli aan als nieuwe eindverantwoordelijke, nadat André Villas-Boas enkele weken daarvoor zijn ontslag had aangeboden bij de clubleiding. De oefenmeester liet een bijzondere verklaring na op zijn vertrek en was niet te spreken over het aantrekken van Olivier Ntcham. "We hebben een speler aangetrokken op de laatste dag van de transferwindow. Dat was niet mijn beslissing. Ik ben er deze ochtend pas achter gekomen. Dit is een speler die ik heb afgewezen", liet Villas-Boas zich optekenen in de Franse media.

De problemen stapelen zich dit seizoen op voor Marseille. De ploeg staat teleurstellend achtste in de Franse competitie en wist slechts één van de laatste elf competitiewedstrijden te winnen. Woedende supporters brachten daarop eind januari een bezoek aan het trainingscomplex, waar brand werd gesticht en vuurwerk werd afgestoken. Een paar uur na de bestorming meldde L'Équipe dat verdediger González met een voorwerp zou zijn geslagen door supporters en daarbij gewond zou zijn geraakt aan zijn rug.

-

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties