Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valbuena spreekt: 'Benzema begon over een video en ik dacht: fuck'

Laatste update:

"Ik vind het heel erg vreemd dat Benzema wilde dat ik die persoon ging ontmoeten. Hij stond er echt op", begint Valbuena in Le Monde. "Ik ben erg teleurgesteld. Ik kan niet anders dan vaststellen dat mijn relatie met Karim niet zo oprecht is als hij misschien beweert", sipt Valbuena. De video werd van zijn telefoon gehaald toen iemand hem hielp met wat technische problemen met zijn telefoon. In mei 2015 kreeg Valbuena voor het eerst door dat er iets mis was, toen hij gebeld werd door Djibril Cissé. Die vertelde dat hij 'iets' had gehoord. Cissé speelde volgens Valbuena verder geen kwalijke rol.

Toen Valbuena gebeld werd door een persoon om af te spreken in Dubai, wist hij hoe laat het was. "Ik wilde niets afspreken met die persoon. Ik heb normen en waarden en ik laat niet over me heen lopen. Ik heb de politie gewaarschuwd, maar de persoon ging maar door." Valbuena gaf zijn mailadres om bewijs te vragen, maar hij ontving nooit wat. Later werd hij gewaarschuwd door de politie dat de stem van Benzema was opgevangen in een afgeluisterd gesprek. Benzema belde Valbuena later op.

"Benzema begon tegen mij over een video. Ik dacht direct: fuck. Hij vroeg mij een betrouwbare, serieus, vriend te ontmoeten. Hij had alle vertrouwen in die vriend en hij kon wel een ontmoeting regelen. Ik heb hem bedankt voor de waarschuwing, maar ik heb gezegd dat hij niets hoefde te regelen. Zo stom ben ik niet, ik ben sceptisch. Karim heeft me indirect aangemaand om de afpersers te betalen. Hij sprak niet op een agressieve toon tegen mij en hij noemde ook geen concrete bedragen, maar zo aandringen... Pfff."

"Ik ben meer dan teleurgesteld. Het is een gebrek aan respect. Op deze manier mag je iemand niet behandelen." Toen Benzema in de media betrokken werd in het schandaal, belde hij Valbuena in paniek op. "Hij riep: 'Mat, wat is dit in godsnaam? Mijn naam mag niet genoemd worden in dit soort zaken!' Tja, hij werd gehoord op de telefoontaps. Het is toch niet mijn schuld dat Benzema betrokken is geraakt? Ik ben het slachtoffer. Ik kan in de toekomst best met Benzema spelen, maar mijn vriend is hij niet."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties