Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Valdanito' raadt transfer naar Barcelona af: 'Hij heeft nog drie jaar nodig'

Laatste update:

Het contract van Martínez met Inter bevat een clausule waarin staat dat hij tot 15 juli voor een vast bedrag van 111 miljoen euro kan worden overgenomen. Daarna mag Inter zelf de vraagprijs bepalen. De coronacrisis heeft er echter voor gezorgd dat de kapitaalkracht van de topclubs behoorlijk is afgenomen. "Hij moet sowieso bij Inter blijven, om één simpele reden", vertelt Crespo in La Gazzetta dello Sport.

"Lautaro deed het in Argentinië goed bij Racing Club. Hij arriveerde bij Inter en zat een seizoen op de bank. Daarna verscheen hij in de basis en dit is pas zijn eerste seizoen als onbetwistbare basiskracht", benadrukt Valdanito, die in zijn actieve loopbaan in twee verschillende periodes voor Inter speelde en tegenwoordig in eigen land trainer is van Defensa y Justicia, na periodes bij Banfield en Modena.

"Hij heeft nog drie jaar nodig, minimaal, om zich volledig te kunnen ontwikkelen. Vanaf dat moment zou Lautaro pas over een transfer naar een andere club moeten nadenken." Crespo gaf eerder deze maand aan dat zijn landgenoot 'de nieuwe Sergio Agüero' kan worden bij het nationale elftal. "Agüero is een betere dribbelaar, maar Lautaro is meer een teamspeler. El Kun is vaak niet bij de les en maakt een ongeïnteresseerde indruk."

Martínez liep bij Racing Club bijna één op twee: 27 goals in 60 duels. Inter maakte in de zomer van 2018 een bedrag van 22,7 miljoen euro over aan de Argentijnse club en de spits tekende voor vijf seizoenen. De verwacht is dat beide partijen over een nieuwe verbintenis zullen praten als een zomerse transfer uitblijft.

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
11
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
70
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties