Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valencia doorbreekt stilzwijgen over Barcelona-transfer: 'Was niets getekend'

Laatste update:

"De medische keuring was nog niet gedaan en geen enkele partij had iets getekend", zo laat Valencia weten via de officiële kanalen. Woensdag werden de laatste formaliteiten doorgenomen en afgehandeld en daardoor mag Gomes zich definitief speler van Barcelona noemen. "Ik ben erg blij om bij deze prachtige club te komen en ik hoop veel successen te vieren. Ik zal alles geven en ik hoop steeds beter te worden", tekent AS op.

"Ik ben een speler die hard werkt en ik probeer iedereen te ondersteunen. Het is mijn doel om alles te winnen, dat is ook de mentaliteit van Barcelona. Ik hoop alle prijzen te pakken", zegt de Portugees. Barcelona betaalt 35 miljoen euro direct, mogelijk 20 miljoen euro in bonussen en 15 miljoen euro als hij 'meerdere keren' de Ballon d'Or wint, zo liet de club in een statement weten.

Denk je dat André Gomes het goed gaat doen bij Barcelona?

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
12
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
4
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
15
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties