Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valencia houdt hoop op groepsfase CL levend na ruime overwinning

Laatste update:

Abel Resino liet zijn spelers de afgelopen dagen speciaal op het uitverdedigen van vrije trappen en corners trainen, maar dat heeft niet veel geholpen. Het eerste doelpunt van Valencia viel namelijk uit een hoekschop: Javi Fuego knikte op aangeven van Dani Parejo raak. Van alle Spaanse eersteklassers scoorde alleen Atlético Madrid dit seizoen vaker uit hoekschoppen dan Valencia: vijftien om elf. De thuisploeg zette Granada na de openingstreffer helemaal vast op de eigen helft en onder anderen Sofiane Feghouli kreeg een kans op de tweede treffer, maar hij schoot rakelings naast.

Valencia werd vijf minuten voor rust een handje geholpen door Diego Maínz, die in de zestien een overtreding beging op Antonio Barragán. Parejo maakte vanaf elf meter geen fout en is de eerste Valencia-middenvelder sinds Vícente in 2003/04 die in één seizoen minstens tien doelpunten heeft gemaakt in de Primera División. Valencia speelde na rust niet lange tijd niet veel meer klaar, maar in de laatste vijf minuten scoorde men toch nog twee keer. Feghouli trapte met zijn linker de 3-0 binnen en Álvaro Negredo bepaalde met een kopbal de eindstand op 4-0. Diego Alves is nu overigens met 582 minuten de langst ongeslagen keeper in de geschiedenis van Valencia.

-
Denk jij dat Valencia in de top drie eindigt?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
101
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties