Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valencia krijgt bal in extremis langs Courtois en houdt bekerhoop

Laatste update:

De ex-Ajacied nam de plaats in van Diego Godín, die niet honderd procent fit was en zodoende rust kreeg van Diego Simeone. De Argentijnse oefenmeester stuurde daarnaast veel van zijn gebruikelijke sterren het veld in. De aanwezigheid van spelers als Koke en Diego Costa bleek in de eerste helft echter geen garantie voor een spetterende show. Valencia voetbalde vrij eenvoudig mee, al waren de beste mogelijkheden wel voor de gasten. Zo stelde García doelman Vicente Guaita op de proef en verprutste Costa een kans door te slordig te zijn in de aanname.

Na de pauze schakelde de thuisploeg een tandje bij. Los Che wilden koste wat kost het thuisvoordeel uitbuiten en gingen nadrukkelijk op zoek naar de openingstreffer. Dani Parejo schoot echter uit kansrijke positie over, waarna Juan Bernat de vuisten van Thibaut Courtois aan een test onderwierp. Kort daarop claimde Valencia en daarbij het gehele Mestalla een strafschop vanwege hands, maar die roep werd niet gehonoreerd door de scheidsrechter van dienst. Hij zag het goed dat de bal niet tegen de hand, maar de borst van Alderweireld stuitte.

Atlético probeerde met het inbrengen van Arda Turan de regie over te nemen en die zet van Simeone bleek niet onverstandig. De Madrilenen werden na het inbrengen van de Turk iets sterker en namen een kleine twintig minuten voor tijd de leiding. Een hoekschop werd bijzonder matig verwerkt door Guaita, waarvan García kon profiteren: 0-1. Daarmee was het echter niet gelopen. Valencia kreeg een aantal uitstekende kansen op de gelijkmaker, maar geweldig keeperswerk van Courtois stond de verdiende 1-1 lange tijd in de weg.

In extremis viel die gelijkmaker echter alsnog. Andres Guardado vond Sofiane Feghouli, die perfect aflegde op Postiga. De Portugees slaagde er vervolgens wel in om Courtois te kloppen en daarmee een verdiende remise uit het vuur te slepen. Valencia is daardoor nog verre van kansloos, maar zaler volgende week in het Vicente Calderón een heidens karwei aan krijgen om zich te plaatsen voor de kwartfinales.

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Bundesliga: Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen
0
Live meepraten in de Premier League: Liverpool - Tottenham Hotspur
1
PSV-supporter verliest vingers door vuurwerkbom die in zijn hand ontploft
12
Ajax wint bij FC Volendam, dat definitief degradeert uit de Eredivisie
14
Vitesse vergeet in week van miljoenendonaties trouwe fans te belonen
1
Vink geeft PSV dringend advies mee: 'Aanvallend tien keer beter dan Cancelo'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties