Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valencia maakt returnduel in Parc des Princes toch nog spannend

Laatste update:

Valencia verloor maar één van de vorige achttien Europese duels met een Franse club en ging de wedstrijd dus vol vertrouwen in. Dat vertrouwen liep al snel een deuk op, want Ezequiel Lavezzi legde na enkele minuten de 0-1 binnen, nadat Lucas Moura even daarvoor al van afstand de paal had geraakt. De Argentijnse aanvaller ging de één-twee aan met Pastore, kreeg de bal terug en kapte zijn man uit en schoot daarna vernietigend hard raak voorbij Vicente Guaita. Het was zijn vierde goal dit Champions League-seizoen, één meer al dan in de Franse competitie. De snelle achterstand was voor Valencia het teken steviger ten strijde te trekken.

Het defensieve duo van de tegenstander, dat bestond uit Alex en Mamadou Sakho, bleek echter moeilijk passeerbaar en dus was het bikkelen voor Roberto Soldado, Sofiane Feghouli en Jonas. Eén-tweetjes van de aanvallers liepen op niets uit, Soldado verkwanselde een schot en Salvatore Sirigu werd amper aan het werk gezet. In offensief opzicht leverde de derde kansrijke aanval van de eerste helft direct de 0-2 op. Lucas dribbelde richting de achterlijn en ontdeed zich daar van zijn tegenstander en legde af op Pastore. De Argentijn maakte het af met een laag schot waar Vicente Guaita geen weerwoord op had.

Vroeg in de tweede helft maakte Lucas al plaats voor Clément Chantome; de Braziliaan liep voor rust een tik op en werd uit voorzorg naar de kant gehaald. De wedstrijd zelf was minder verheffend dan tijdens de eerste 45 minuten, ook al lagen er kansen voor PSG om de return zo goed als overbodig te maken. Valencia stond defensief wat beter en hield Ibrahimovic redelijk aan de ketting. De Zweedse spits, met vijf beslissende voorzetten de assistkoning van de Fransen in Europa, gold vooral als bliksemafleider in Mestalla en liet de rest het werk afmaken.

Na dik een uur loste Ibra wel zelf een hard schot, maar Vicente Guaita pareerde dat half en zag Lavezzi in de rebound missen. Christophe Jallet, die Gregory van der Wiel op de bank hield, zag op zijn beurt een doelpunt afgekeurd worden wegens buitenspel. Valencia ging nog dapper voor een slotoffensief; de spaarzame keer dat invaller Nelson Valdez echter voorbij ging aan Alex vuurde hij in het zijnet. In de slotfase maakte Rami er toch nog 1-2 van na een vrije schop van Tino Costa en zo gaf hij Valencia nog wat hoop voor de tweede ontmoeting, over drie weken. Ibrahimovic en Marco Verratti zijn dan geschorst; de Zweed pakte op de valreep nog rood voor een stevige tackle.

Bekijk hier de rode kaart voor Zlatan Ibrahimovic:


Zlsent door Samuyamismo

-
Paris Saint-Germain zal de kwartfinales bereiken

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
13
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
9
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
27
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
22
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties