Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Valencia verraste PSV dag na akkoord met draai van 180 graden'

Laatste update:

In eerste instantie was Valencia bereid om mee te werken aan een vertrek, indien er een bedrag van vijf miljoen euro op tafel zou komen én er een terugkoopoptie in de deal kon worden opgenomen. PSV stemde hier mee in, op voorwaarde dat Valencia deze terugkoopoptie ter waarde van tien miljoen pas na twee jaar kon lichten. Afgelopen dinsdag bereikten alle partijen een akkoord en zouden er zelfs al rechtsgeldige contracten ondertekend zijn.

Een dag later volgde een draai van 180 graden, waardoor Valencia besloot dat Lato niet definitief mocht vertrekken. De vleugelverdediger wilde zelf naar verluidt geen conflict creëren met los Che, terwijl PSV beide partijen niet tegen elkaar wilde opzetten. Als compensatie bood Valencia aan om Lato tegen zeer gunstige voorwaarden te verhuren, waar PSV uiteindelijk noodgedwongen mee ingestemd heeft. Door het vertrek van Angeliño had PSV op korte termijn een nieuwe linksback nodig en een zoektocht naar een alternatief zou weer tijd in beslag nemen.

Lato wilde zelf graag tijdelijk de overstap naar Eindhoven maken. Valencia heeft zijn contract vlak voor de huurperiode met twee jaar verlengd en een afkoopclausule van tachtig miljoen euro in de verbintenis opgenomen. PSV heeft zodoende wel de gewenste versterking voor de linksbackpositie binnen, maar weet dat men in principe over een jaar weer afscheid van hem moet nemen. Lato verscheen vrijdagochtend voor het eerst op het trainingsveld bij PSV, dat op trainingskamp is in het Zwitserse Verbier.

Snap jij dat PSV Toni Lato alsnog gehuurd heeft?

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
4
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
2
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
20
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
15
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties