Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valencia winkelt voor derde keer bij Benfica en huurt talent

Laatste update:

De overgang van Cancelo naar Mestalla heeft alles te maken met de aanstaande overname van de club door Peter Lim. De transferrechten van de verdediger zijn in het bezit van de miljardair, die de overnamepapieren van de club nog moet ondertekenen. Ook André Gomes en Rodrigo zijn via een investeringsmaatschappij aan Lim verbonden. Zodra de overname van Valencia definitief is, zal het drietal hoogstwaarschijnlijk de definitieve overstap van Lissabon naar Oost-Spanje maken.

Cancelo maakte op achttienjarige leeftijd al zijn officieuze debuut voor Benfica, maar moest anderhalf jaar wachten op zijn officiële debuut. De teller voor as Aguias staat inmiddels op twee optredens en mogelijk blijft hij op dat aantal steken.

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
1
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
44
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties