Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Valencia ziet in duurste doelman aller tijden geschikte vervanger Cillessen'

Laatste update:

Vanuit Spanje komt namelijk het bericht dat Valencia Kepa Arrizabalaga op de korrel heeft. De 25-jarige keeper werd twee jaar geleden door Chelsea nog voor tachtig miljoen euro overgenomen van Athletic Club en is door dat transferbedrag de duurste doelman aller tijden. Kepa onderhoudt echter een moeizame relatie met manager Frank Lampard en moest eerder dit seizoen zelfs even plaatsmaken voor Willy Caballero.

Hoeveel Valencia precies bereid is om neer te leggen voor Kepa is niet duidelijk, maar dit bedrag zal in ieder geval niet in de buurt komen van de tachtig miljoen die the Blues eerder betaalden voor de sluitpost. Een van de redenen dat de Spanjaarden namelijk van Cillessen af willen, is om budget vrij te maken voor eventuele aanwinsten. Een huur van Kepa behoort overigens eveneens tot de mogelijkheden.

Naast Kepa is overigens ook oude bekende Neto in beeld in het Mestalla. De Braziliaan bewandelde afgelopen zomer de omgekeerde weg toen Cillessen overkwam van Barcelona en is dit seizoen de back-up van Marc-André ter Stegen in het Camp Nou. Of Barça bereid is om mee te werken aan een snelle terugkeer van Neto, wordt voorlopig echter in het midden gelaten.

Zou jij Kepa een goede aanwinst vinden voor Valencia?

Meer nieuws

Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
12
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
12
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
13
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
15
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
18
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties