Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valentijn Driessen: 'Ajax kan niet met hem in de Champions League spelen'

Laatste update:

Bij het programma Voetbalpraat van ESPN werd gesproken over het ietwat moeizame begin van Steven Berghuis bij Ajax. De ex-Feyenoorder wacht in de optiek van Driessen een zware concurrentiestrijd met Antony, die deelnam aan de Olympische Spelen in Tokio en spoedig weer tot de beschikking van Erik ten Hag staat. "De kwaliteiten van Antony, en dat vond ik vorig jaar al, passen heel goed bij Ajax. Als je Dusan Tadic op links hebt en Antony aan de andere kant, dan heb je wel diepgang en actie op de flanken."

"Antony is ook heel doelgevaarlijk. Het rendement van Berghuis ligt hoger? Ja, bij Feyenoord lag die hoger." Tafelgenoot Kenneth Perez wees erop dat het ook afhangt van de tegenstander. "Welk type voetballer je nodig hebt op een bepaald moment. Het wordt ook interessant in welke opstelling Ajax gaat spelen in de Champions League. Dan kan het zomaar zijn dat Tadic weer in de spits staat."

Dat was het moment dat Driessen bij de kwaliteiten van Haller stilstond. "Als je Haller ziet… Dan denk je toch: Die kan niet in de Champions League hoor. Die is zo met zichzelf bezig. Hij heeft zoveel moeite. Wat dat is? Geen kwaliteiten. Als afmaker wel. Maar zoals hij die eerste bal erin probeert te schieten...", wees Driessen naar een grote kans voor Haller na iets meer dan een minuut spelen in het thuisduel met NEC. De Fransman kwam vrij voor het doel van doelman Mattijs Branderhorst na een slimme pass van Davy Klaassen, maar schoot zwak tegen de keeper op.

"Dat is toch niet van een kerel?", merkte Driessen schamperend op. Perez had daar minder moeite mee. "Het is meer het doorvoetballen. Dat gaat moeizamer. Het is niet verfijnd. Maar ja, als hij minimaal 25 goals in de Eredivisie maakt..." Haller kwam in zijn eerste half jaar tot 23 duels in alle competities. Daarin was de aanvaller goed voor dertien treffers en zeven assists. In de strijd om de Johan Cruijff Schaal, 0-4 tegen PSV, werd hij na een uur spelen naar de kant gehaald en viel er zelfs gejuich vanaf de tribunes te horen.

Meer nieuws

Ten Hag krijgt uitstekend nieuws in aanloop naar FA Cup-finale tegen Man City
3
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Dick Advocaat strikt grote naam met twee Oranje-interlands voor Curaçao
6
PSV verschijnt zondag in opvallend nieuw tenue tegen RKC Waalwijk
7
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Vitesse zet dag voor besluit KNVB belangrijke stap richting redding van de club
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties