Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valentijn Driessen: 'Als Koeman naar Barcelona gaat, neemt hij hem mee'

Laatste update:

"Ik denk dat als Koeman aan het eind van het jaar naar Barcelona gaat, neemt hij Depay mee. Die twee hebben zo'n klik met elkaar. Hij heeft echt waanzinnige cijfers", stelt Driessen over Depay. Hij krijgt bijval van Van der Gijp. "Depay zou een prima spits zijn voor Barcelona, want daar speel je met buitenspelers waar je geen reet aan hebt. Messi is lekker met zichzelf bezig en Dembélé gaat je ook niet aan spelen, dus ze hebben wel zo'n type nodig die het in zijn eentje moet doen."

Meer: Franse media noemen niet Zirkzee, maar andere opvallende afwezige bij Oranje | Koeman laat smaakmaker thuis: ‘Hij heeft het in Oranje nog niet laten zien’

"Koeman was als trainer afgeserveerd, hij heeft na zijn ontslag bij AZ zijn reputatie weer moeten opbouwen. Zijn grote ambitie was ooit Barcelona trainen en dat had hij eigenlijk opgegeven, want hij is een realist. Door een toevalstreffer, dat hij nu al die talenten bij Oranje treft, kan hij zomaar trainer van Barcelona worden", zo haakt Johan Derksen in. Koeman werkte als trainer voor achtereenvolgens Vitesse, Ajax, Benfica, PSV, Valencia, AZ, Feyenoord, Southampton, Everton en het Nederlands elftal.

Bij Southampton presteerde Koeman uitstekend en daarmee verdiende hij een overstap naar Everton, waar hij uiteindelijk iets langer dan een jaar werkzaam was. "Hij heeft het goed gedaan bij Southampton, maar die hadden ook een goed elftal", constateert Van der Gijp. Koeman heeft bij de KNVB voorlopig nog een contract tot medio 2022, maar heeft volgens Driessen niet zo lang geleden wel met Barcelona gesproken. "Afgelopen zomer is er contact geweest, weet ik. Ernesto Valverde zou weggaan, maar die mocht uit het niets nog een jaar blijven. Dat terwijl iedereen op hem uitgekeken is. Koeman heeft niet gezegd dat hij het vier jaar zou volhouden bij Oranje."

Ben jij het hiermee eens?

Meer nieuws

Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
1
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
2
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties