Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valentijn Driessen: 'Begin volgende week zal het wel bekend worden'

Laatste update:

"Begin volgende week zal het wel bekend worden. Juventus heeft gewoon de beste papieren. Van die twee (Juventus en Paris Saint-Germain, red.) is het de verstandigste keuze", zegt Driessen bij NH Sportcafé. Juventus is bereid om een afkoopclausule in het contract van De Ligt op te nemen, terwijl het belastingtarief in Italië voor mensen die meer dan tien miljoen euro per jaar verdienen wordt verlaagd.

"De Ligt wordt overal neergezet als geldwolf, maar dat is Raiola. Hij probeert er het maximale uit te halen voor die jongen. Daar moet je hem als speler dan ook niet mee lastig vallen", stelt de journalist van De Telegraaf. Driessen verwacht dat ook David Neres, momenteel met Brazilië actief op de Copa América, deze zomer een transfer zal maken. "Hij wordt overal aangeboden, dus ik denk dat hij zal vertrekken."

Ajax moet verder vrezen voor het vertrek van Hakim Ziyech, die begeerd wordt door Sevilla. "Die club speelt geen Champions League. Moet je dan naar Sevilla gaan? Tussen de twee clubs kan het snel gesneden koek zijn, maar de speler moet er ook nog uitkomen", concludeert Driessen. Hij zou een eventuele transfer van Donny van de Beek naar Real Madrid wel begrijpen. "Volgend jaar is weer een heel ander jaar bij Ajax. Voor hetzelfde geld speelt hij een seizoen als Dolberg en is hij niets meer waard."

Is Juventus de juiste club voor Matthijs de Ligt?

Meer nieuws

Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
19
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
44
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
99
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
31
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties