Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valentijn Driessen: 'Beloof Mohamed Ihattaren een plaats in de EK-selectie'

Laatste update:

Driessen vindt dat het bijna niet te verklaren valt dat trainers 'dit soort abc'tjes' niet zelf zien, maar daarop gewezen moeten worden door hun spelers. "PSV heeft enkele geweldige aanvallers, maar het lukte Bergwijn nauwelijks om die in stelling te brengen als offensieve middenvelder. Terwijl zijn eigen rendement naar beneden duikelde", vertelt Driessen vrijdag in zijn column in het dagblad. "Met Mohamed Ihattaren op tien speelden de Eindhovenaren zaterdag Eredivisie-koploper Vitesse van het veld en werden de aanvallers op hun wenken bediend om hun specifieke kwaliteiten te etaleren: snelheid."

"Tot inkeer gekomen door tussenkomst van Bergwijn durfde Van Bommel het pas aan om de Marokkaanse Nederlander of Nederlandse Marokkaan op zijn favoriete en beste positie te zetten", zo stelt Driessen, die van mening is dat Ten Hag na het vertrek van Matthijs de Ligt de ploeg had moeten helpen door de voorhanden zijnde vastigheid, Blind dus, te handhaven. "Ook om nieuwkomers achterin, Lisandro Martinez, Perr Schuurs en Sergiño Dest, bij de hand te nemen."

Driessen wijst erop dat Ihattaren donderdagavond in de Europa League-wedstrijd tegen Sporting Portugal wederom een van de beste spelers was én dat PSV zondag Ajax met Ihattaren op tien en Donyell Malen en Bergwijn voorin pijn kan doen. "Alles wat Van Bommel heeft verkondigd en gaat verkondigen om Ihattaren aanvankelijk niet op tien te zette, te jong, te speels, te licht, te weinig inhoud, zwak in de omschakeling en/of niet passend in het totaalplaatje, kunnen allemaal zo de prullenbak in met het etiketje 'onzin'.

Driessen hoopt dat bondscoach Ronald Koeman snel ingrijpt. "Hij moet met directeur topvoetbal KNVB Nico-Jan Hoogma razendsnel afspreken met PSV'er Ihattaren en met een niet te negeren voorstel komen om voor Oranje te kiezen. Wat? Simpel: beloof hem een plaats in de selectie voor EURO 2020."

Denk jij dat Mohamed Ihattaren voor het Nederlands elftal gaat spelen?

Meer nieuws

Bologna lijdt duur puntenverlies in strijd om CL-ticket, mede door rood Beukema
0
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
13
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
6
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
10
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
8
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties