Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valentijn Driessen: 'Dat is nog steeds een lelijk litteken bij Koeman'

Laatste update:

"Ik ben blij dat Koeman terugkeert naar waar we in Nederland groot mee zijn geworden", opent Driessen maandag in een video-item van De Telegraaf. "Dat is 4-3-3 en dat kan je af en toe best wel anders invullen. Maar dat moet wel de basis zijn. Iedereen is erin opgeleid en ermee groot geworden. En dat ligt het dichtst bij iedereen zijn kwaliteiten." Enkele spelers wisten dus al van de plannen van Koeman. "Het is typerend dat Koeman zei dat hij al met diverse ambassadeurs, zoals hij het noemde, heeft gesproken."

Meer: Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK | Johan Derksen: ‘Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal’

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

"Dan kunnen wij het wel invullen: dat is onder anderen Virgil van Dijk, Frenkie de Jong en Memphis Depay", vult Driessen aan. "En die willen natuurlijk terug naar het systeem dat Koeman hanteerde als bondscoach van het Nederlands elftal. Dat was aanvankelijk ook 5-3-2 of 3-5-2, maar die is daar snel van teruggekomen omdat het niet werkte. En met 4-3-3 heeft hij het EK gehaald en de finale van de Nations League. Ik begrijp deze stap heel goed", aldus de vaste volger van Oranje.

Voorlopig geen Barcelona
Driessen zag een frisse Koeman op de persconferentie. Wat bij de nieuwe bondscoach nog wel pijn doet is het ontslag bij Barcelona. De opvolger van Van Gaal is voorlopig niet van plan om het Spotify Camp Nou te bezoeken, al is dat volgens Driessen geen goed idee. "Hij zal er toch een keer over de vloer moeten komen om Frenkie de Jong te bekijken. Maar dat is hij voorlopig nog niet van plan. Die wond is nog niet genezen, het is nog steeds een lelijk litteken bij hem."

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
6
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
1
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
19
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
12
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties