Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valentijn Driessen haalt uit na 'misplaatste' tweet van Feyenoord

Laatste update:

Driessen wijst erop dat de hachelijke ontsnapping van Feyenoord bij RKC Waalwijk, 2-2 dankzij een laat doelpunt van Ridgeciano Haps, meer over de Rotterdamse club zegt dan over de Eredivisie. "De media-afdeling in De Kuip twitterde jubelend en trots dat Feyenoord door het gelijkspel een jaar ongeslagen is, een jaar sinds de aanstelling van Dick Advocaat. Op papier knap, ware het niet dat de vorige competitie acht speelronden voor het einde werd afgeblazen en dit seizoen pas zes wedstrijden onderweg is, Advocaat geen enkele keer Ajax als tegenstander trof en niemand zich één goede wedstrijd weet te herinneren sinds het regime van De Kleine Generaal in Rotterdam", somt hij op.

"Misschien het laatste duel voor de lockdown tegen Willem II (2-0). Naar aanleiding daarvan dachten velen ineens dat Feyenoord een bedreiging kon worden voor Ajax en AZ voor de landstitel. Een achterstand van zes punten ten spijt." De media-afdeling van Feyenoord verwijderde de tweet snel. "Terecht, omdat deze na de wanprestatie tegen RKC net zo misplaatst was als de gedachte aan een kampioenschap vorig seizoen. Feyenoord onder Advocaat doet meer pijn aan de ogen dan dat het een lust is voor het oog."

GELUID AAN ??????

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 25 oktober 2020

De 0-13 doet Driessen verlangen naar een snelle verwezenlijking van de BeNeLiga, al wordt dat om diverse redenen moeilijk. "Zeker bij Feyenoord zullen ze alles doen om zo'n grensoverschrijdende competitie te verhinderen", denkt de journalist. "Het zou snel zijn gedaan met de ongeslagen status en in zo'n BeNeLiga is Feyenoord ongetwijfeld vaste klant in het rechterrijtje. Een ordinaire middenmoter, waar het nu in de zwakke Eredivisie geldt als topclub."

Feyenoord had in Waalwijk de kans om over PSV en SC Heerenveen naar de derde plaats te springen en op één punt van koploper Ajax te komen. Feyenoord stelde echter teleur en kon het niet bolwerken tegen RKC. Voor Feyenoord was het al het derde gelijkspel in de eerste zes speelronden. Advocaat baalde van het gelijkspel. "Na zo'n duel kan je niet tevreden zijn. Het was slordig en niet goed. Natuurlijk hadden wij de de beste kansen", zei de oefenmeester bij FOX Sports. "Maar uiteindelijk hadden we een schitterend doelpunt van Haps nodig om gelijk te maken."

-

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
7
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties